Blog van Anne #8: De Berlin bank als favoriet!

De Berlin bank als favoriet!

Op zoek naar een nieuwe bank? De plek om met vrienden bij te praten, maar ook heerlijk om onderuit te zakken voor een avondje Netflix. Dan is onze bank Berlin niet alleen onze, maar ook jouw favoriet!

De Berlin bank is geïnspireerd op de Scandinavische stijl in combinatie met een stoere touch. De randen zijn grof, maar netjes afgewerkt

Rebellenclub porto bank

Het voordeel van onze banken? Je betaalt een vaste prijs per opstelling. Dat wil zeggen dat je op voorhand een keuze maakt. Een 2,5-zits of een 3-zits bank. Deze kun je naar wens ook aanvullen of verlengen met een hocker.

Je kunt je bank zelf samenstellen, maar hoe werkt dit? Als eerste maak je een keuze wat betreft de opstelling, vervolgens kies je de kleur en de stof uit.

Heb je een voorkeur voor een kleur, dan kijk je welke stof het beste bij jouw past. Dit kan een velvet, structuur of lederen-look zijn. Zo combineert jouw nieuwe bank perfect in het interieur! Zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Ongeacht de keuze van stof, betaal je een vaste prijs.

Al onze stalen vind je in onze shops bij Loods5. De kleuren variëren van neutralen, tot aan pastellen en heldere kleuren. Het Loods5 personeel helpt je graag bij het maken van een keuze.Is de Berlin ook jouw favoriet? Dan hebben we goed nieuws. Je koopt bij ons al een 2,5-zits bank voor 799 euro. Zo koop je een 3-zits bank voor 899 euro en kun je de hocker los bij bestellen voor 299 euro. De prijzen zijn inclusief gratis thuisbezorging in Nederland.

Is de Berlin niet jouw favoriet, maar ben je wel op zoek naar een andere comfortabele bank? Geen zorgen, onze collectie kent nog andere toffe banken als Lisboa, Malmö, Copenhagen en Porto.

Standaard krijg je garantie volgens de voorwaarden van het CBW. Wil je extra zekerheid? Dan maak je gebruik van de All-in-house service.Een leuk detail, onze banken worden geproduceerd in Europa. De levertijd is 6-8 weken.

Kom jij ook proef zitten op één van onze locaties?

We zien je graag! Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub