Blog van Anne #11: Hoera! 35K volgers op Instagram!

Hoera! Bij de Rebellenclub hebben wij iets te vieren. Je leest het goed; we hebben maar liefst 35.000 fantastische volgers op Instagram. Zo proberen wij jullie dagelijks te inspireren met mooie producten en inspirerend beeld. Natuurlijk vinden wij het super leuk om te zien dat onze club trouwe volgers steeds groter wordt!

Om dit succes te vieren geeft de Rebellenclub een styling advies weg! Wat je hiervoor moet doen? Like onze Instagram pagina en post - @derebellenclub en vertel ons onder een van de posts voor welke ruimte in huis je interieur advies zou willen ontvangen.
Je maakt kans op een gratis interieur advies. Maar wat houdt het interieur advies in? We komen bij je langs, aan huis, voor een oriënterend gesprek. Wat zijn de wensen en welke sfeer moet er gaan ontstaan. Welke spullen horen echt bij het huis en bij jullie als bewoners.
Naar aanleiding van het gesprek zal er een persoonlijk moodboard gemaakt worden. De gewenste sfeer, in combinatie met kleur en materialen vormen in dit beeld het uitgangspunt. Naast het moodboard geven we je ook advies betreft het kleurgebruik in de ruimte.
Daarnaast ontvang je ook een advies voor een passende indeling. De indeling is gebaseerd op jouw behoeftes. Wat komt waar het beste tot zijn recht? Wat is er nodig om de ruimte meer sfeer te geven? De toevoeging van bijzondere items en planten zorgen voor de juiste balans en geven de omgeving een eigen karakter.
Op een rijtje:

- Huisbezoek voor een oriënterend gesprek;
- Een moodboard;
- Een Kleuradvies;
- Een indelingsplan.

Ben je enthousiast en wil je graag dat we bij je langs komen? Like ons dan snel op Instagram en wie weet staan we binnenkort bij jou voor de deur!

Tot snel!

Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub