Blog van Anne #26: Onze nieuwe bank Cadiz!

Onlangs heeft de Rebellenclub collectie een enorme uitbreiding ondergaan. Veel prachtige items zijn toegevoegd, van handige salontafels tot aan sfeervolle verlichting en van mooie eetkamertafels tot aan fijne fauteuils. 


Voor het samenstellen van onze nieuwe collectie, is ons oog gevallen op model Cadiz! Een heerlijke bank, verkrijgbaar als 2,5 of 3-zitter. In een zacht en aaibare lichtgrijze stof. De licht eiken pootjes geven de bank een warme Scandinavische sfeer. In tegenstelling tot onze andere banken is deze bank niet zelf samen te stellen.

Naast het fraaie design, zit de bank ook nog eens heerlijk! Door de hoge rugleuning is het een ideale bank voor als je, net als ik, wat langer bent! De bank geeft daardoor meer dan voldoende ondersteuning tot hoog in de rug en schouders. Ideaal dus! En zeker nu we met zijn allen meer binnen zitten en tijd doorbrengen op de bank ;-)

Met de fotoshoot combineerde ik de bank in een Scandinavische setting, die zich kenmerkte door neutraal kleurgebruik en pure materialen. Deze bank combineer je mooi met een marmeren tafel, of zwart staal en kussens in naturel kleuren. Op de foto kun je het resultaat zien. Deze sfeervolle hoek stylde ik af met mooie pampa’s. Nog steeds een enorme hit! 

Maar wist je dat deze bank het net zo goed doet in een natuurlijk thema, met veel groen! Tegen een prachtige donkergroene wand met veel echte planten! Style bank Cadiz af met groene kussens en je hebt een hele andere bank! Je kunt hem ook goed combineren met zwarte bijzettafels of salontafels van echt hout.  

Zo zie je maar hoe tijdloos meubels kunnen zijn, het is maar net hoe jij hem combineer in je interieur en hoe je sfeer in de ruimte brengt.

Wat zijn jouw tips om sfeer in de ruimte te brengen?

Ik hoor ze graag van je!

Tot het volgende blog! Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub