Blog van Anne #4: Een kijkje in onze keuken – zoet!

Een food-lijn waarvan niet alleen de inhoud, maar ook het design om te smullen is? Wij hebben hem in onze collectie!

Afgelopen jaar heeft de Rebellenclub een nieuwe huisstijl ontwikkeld, deze huisstijl is stijlvol doorgevoerd in ambachtelijke producten. De natuurlijke producten worden geproduceerd in een kleine ambachtelijke onderneming in Nederland.

Op traditionele wijze worden allerlei producten bereid. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten fruit en natuurlijke grondstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen. Dat spreekt mij aan! Ik ben namelijk opgegroeid in een tuin met een hoogstamboomgaard en een grote moestuin. Fruit van eigen bodem, met liefde en zorg bereid, dat proef je!

De collectie kent zoete- en hartige producten. Vandaag is het tijd voor zoet!

Ik ontbijt graag met een heerlijke confituur. Mijn favoriet? De frisse smaak van framboos-munt voor in de zomer en appel-kaneel voor in de winter. Uiteraard op zijn best bij ovenvers brood, met een warme kop thee of koffie.

Smoothies en sappen zijn heerlijk als aanvulling of vervanging van je ontbijt, maar ook smakelijk als tussendoortje. Ik maak iedere morgen een smoothie van vers fruit. Deze mix kan verschillen van ingrediënten als blauwe bessen tot aan een avocado.

In een handomdraai een frisse smoothie? Pak rijp fruit wat voor handen is. Mix het verse fruit in de keukenmachine. Vervolgens voeg je een flinke scheut Rebellenclub fruitsap toe. En klaar is Anne! Tijd om aan tafel te zitten en rustig te ontbijten.

De Rebellenclub sappen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken:

  • Rode bietensap;
  • Pruimensap;
  • Bosvruchtensap.

De sappen worden geleverd in een typisch Rebellenclub ‘jasje’. Een glazen fles met een eigentijds en kleurrijk design. Dat maakt die saaie voorraadkast of koelkast een stuk hipper.

Naast de sappen, zijn er ook siropen die je kunt verdunnen met water. De smaken vlierbessen, kersen en grenadine zijn verkrijgbaar in fijne flesjes van 200 ml. Of ik ze geproefd heb? Uiteraard, je proeft dat het een natuurlijk product is. Niet te zoet, precies goed!

Onze food-lijn is ook online verkrijgbaar. Met liefde en zorg bereid en verpakt – speciaal voor jou!

Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub