Blog van Anne #6: Een kijkje in onze keuken – het design!

In een voorgaand blogpost heb ik je kennis laten maken met de ambachtelijke producten van de Rebellenclub. De food-lijn, waarvan het design ook om te smullen is! De collectie kent zoete- en hartige producten.

De keuken is een plek waar geleefd mag worden. Desondanks, proberen we het hier zo opgeruimd mogelijk te houden. Vaak wordt alles netjes gesorteerd en proberen we de keuken iedere dag weer schoon op te leveren.

De keuken is een plek waar met passie gekookt wordt, en waar de ingrediënten gesneden worden. Een plek waar je een lekkere en gezonde maaltijd voor jezelf bereid of aan de slag gaat met een diner om je vrienden te verrassen. 

Vaak wil je de ingrediënten voor het grijpen hebben. Potten gevuld met tarwebloem, zeezout en spelt krijgen een mooi plekje op de plank. De schreeuwende verpakkingen bergen we graag op in de keukenkasten.

Wij, van de Rebellenclub, hebben het omgedraaid. We hebben een product gemaakt, dat op traditionele wijze wordt bereid en met natuurlijke producten wordt geproduceerd. Én het is tegelijkertijd ook nog eens een sieraad voor in je keuken. Stijlvol op de plank tussen de gevulde potten en een groene plant. 

Daarnaast kan de kaasdipper, met vijg dadel balsamico, zo op tafel met een verjaardag! Pak je mooiste servies uit de kast en creëer zo een sfeervolle setting.

Nog een ander leuk weetje; de producten zitten verpakt in een glazen fles of pot met draai dop. Na gebruik kun je ze schoonmaken en hergebruiken!

Succes! De volgende keer vertel ik je meer over de hartige producten van onze food-lijn.

Liefs, Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub