Blog van Anne #7: Een kijkje in onze keuken - hartig!

De hartige producten van onze food-lijn kenmerken zich door hun fijne smaak sensaties.


We hebben producten ontwikkeld die een mooie aanvulling zijn op de huidige voorraadkast. Zo maak jij in een handomdraai, een lekkere borrelplank klaar!


We beginnen bij de basis; de Rebellenclub zeezout en kruiden. Hoe geven we het zout en de kruiden een rebels tintje? Ons geheim is een verrassend ingrediënt toe te voegen. En uiteraard een design dat fijn oogt in de keuken.


De volgende varianten zijn verkrijgbaar:

  • Zeezout Bieslook;
  • Rosso kruiden;
  • Knoflook kruiden.

 

Onze mosterd-dillesaus en vijg-dadel kaasdipper worden op traditionele wijze bereid. Zo wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen, en dat proef je!


Een échte aanrader zijn de mayonaises! We hebben een verrassende smaak waar truffel en mayonaise samen worden gebracht. En een mayonaise met een Italiaans tintje; de pesto mayonaise. Mijn favoriet? De truffel mayonaise!


Overigens is een collectie is niet compleet, zonder een overheerlijke olijfolie en balsamico. Ben je benieuwd en wil je zelf aan de slag of proeven? Onze food-lijn kent ook zoete producten. Je leest hier meer over mijn andere blog. Je kunt de food-collectie online bestellen, en in onze Loods5 shops vinden.


Eetsmakelijk!
Anne

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub