Even voorstellen: Yentl Rosa!

Aan mij de eer om onze tweede blog te schrijven! Mijn naam is Yentl Rosa van Maanen, sinds mei 2017 werkzaam als stylist bij de Rebellenclub. Wat ik zelf zo leuk vind aan de Rebellenclub is dat we vernieuwend zijn en naast dat ook samenwerken met Nederlandse ontwerpers. Zo werk je altijd met mooie producten. Naast dat wij met mooie producten werken, hebben we een jong en creatief team. 

Mijn functie kan ik beschrijven met de woorden; vernieuwend, improviserend en afwisselend. Met een Boormachine of steeksleutel in mijn hand verveel ik me nooit een minuut, want ja er moet ook geklust worden! Ook zorg ik er voor dat de producten op een verfrissende manier gepresenteerd worden in de shops. 

In Mijn vrije tijd zit ik nooit stil. Eigenlijk ben ik altijd bezig met inspiratie op te doen in winkels, op beurzen of in nieuwe hotspots. Ook reis ik graag naar bestemmingen waar ik opzoek kan gaan naar ambacht en mooie inspirerende producten.

In Mijn blog wil ik jullie graag inspireren of laat ik jullie kennis maken met toffe items in ons assortiment. Heb jij een onderwerp waar je bijvoorbeeld meer over zou willen weten? Stuur ons gerust een mailtje!

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub