Feest! Rebellenclub Amstelveen bestaat 1 jaar

Rebellenclub Amstelveen viert 1-jarig bestaan

Op 24 mei 2022 opende de Rebellenclub voor het eerst de deuren van haar clubhuis in Amstelveen. De eerste meubelzaak midden in het Stadshart blijkt voor velen een positieve verrassing te zijn. En als snel weten inwoners uit Amstelveen, Amsterdam en omgeving de winkel te vinden.

Onze leuke stylistes Lotte en Ingrid kijken terug op een succesvol eerste jaar! Ook Gaetano, Head of Retail, is blij met deze mijlpaal. “We zijn met open armen ontvangen in Amstelveen en hebben een heel mooi eerste jaar gedraaid met dank aan onze vele leuke klanten en het geweldige team dat we hebben opgebouwd.” 

Wie jarig is trakteert!

Omdat je succes moet vieren en je dankbaar mag zijn voor de mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt organiseert Rebellenclub Amstelveen een gezellige borrel. Iedereen is welkom en alle bezoekers worden dan ook vanaf een uurtje of vier ontvangen met een glaasje bubbels en krijgen gedurende de gehele dag een kadokaart t.w.v. 50 euro. 

Ben jij erbij?

Het 1-jarig bestaan van Rebellenclub Amstelveen wordt gevierd op woensdag 24 mei 2023. Het is de hele dag feest met mooie acties en kortingen. Wij hopen dat we jou mogen ontvangen en dat je met ons mee proost! 

 

Interieurstylist LotteInterieurstylist Ingrid

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub