Maak kennis met interieurstylist Stijn

Heey ik ben Stijn, interieurstylist in het team van Rebellenclub Den Bosch. Ik vind het super gaaf om jou te mogen helpen bij het samenstellen van een nieuw interieur en alle andere woonvragen. 

Wie is Stijn?

Een jongen van 21 jaar. In 2022 afgestudeerd aan het SintLucas in Boxtel als ruimtelijk vormgever. Ik heb me daar vooral gefocust op de richting Styling. Door deze opleiding heb ik de passie gevonden voor interieur- en fotografiestyling.

De club van vriendelijke dwarsdenkers past super goed bij mij. Ik hou er nog al eens van om lekker tegendraadse ontwerpen en adviezen te geven aan klanten. Gewaagde keuzes te maken in een interieur of felle kleuren te combineren, past bij mijn stijl.

Ik ben 3 dagen te vinden bij ons clubhuis in Den Bosch en sta met plezier in de winkel om elke uitdaging aan te pakken die naar mij toe komt. Benieuwd naar mijn tegendraadse ontwerpen? Kom mij dan opzoeken op dinsdag, woensdag of zondag.

Mijn tijd naast de Rebellenclub

Naast de 3 dagen die ik hier werkzaam ben heb ik ook nog een hele leuke hobby waar ik graag mijn tijd aan besteed. Dit is namelijk (urban)dans op hoog niveau. Samen met een team van 32 man sta ik 4 avonden per week in de dansschool te trainen voor een leuk en uitdagend project.

Dit kan een show, optreden, videoclip of een deelname aan een talentenjacht zijn. Wij houden ervan om onszelf uit te dagen en dus aan verschillende dingen deel te nemen. Mijn team heeft afgelopen seizoen bijvoorbeeld meegedaan aan Hollands got talent en zijn daar tot de finale geraakt.

Ik dans al 13 jaar met veel plezier bij deze dansschool en hoop dit de komende jaren nog voort te kunnen zetten.

Samen aan de slag!

Ik hoop dat jullie mij op deze manier een beetje hebben leren kennen. Wil je meer over mij weten en heb je interesse in een gratis adviesgesprek, plan deze dan in via onze website! En wie weet tot snel :)

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub