Maak kennis met styliste Joy

gratis interieuradvies van styliste Joy

 

 

 

 


Wellicht zijn enkele van jullie me al eens tegen gekomen in onze winkel in Westfield Mall of The Netherlands. Of voor sommigen ben ik dat leuke plaatje op onze website. Maar wie ben ik nou eigenlijk en wat doe ik binnen de Rebellenclub?

Op zoek naar een nieuwe bank? Maar niet zeker of je nou wel echt voor die blauwe tint moet gaan die je eigenlijk zo mooi vind. Wil je de ruimte zo optimaal mogelijk benutten maar lukt het niet om de ideale opstelling te bedenken? Voor bijvoorbeeld dit soort vragen kan je bij mij aan de bel trekken! Als een van de Rebellenclub styliste ben ik er om samen met jou op zoek te gaan naar de leukste oplossingen om van jou huis een thuis te maken!

Maar wie ben ik nou?  Als ik het mijn vrienden vraag zeggen ze altijd: “ja Joy, jij bent gewoon jouw naam, één en al vreugde.”

Van jongs af aan stond ik dus met mijn grote glimlach al in de poppenkamer op de opvang al mijn vriendjes en vriendinnetjes te vertellen waar ze die kast neer moesten zetten of waar ze de bank naar moesten verschuiven. Ik denk dat ik een jaar of tien was toen ik al wist wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Op verjaardagen vertelde ik mijn familie dan ook trots dat ik binnenhuis architect wilde worden. 

Eenmaal op de middelbare school koos ik mijn vervolgopleiding aan het Hout en Meubileringscollege Rotterdam als interieur adviseur. En toen school ineens niet meer voelde als school wist ik meteen dat ik hier helemaal op mijn plek zat. 

Na deze studie ben ik verder gaan leren aan de Academie Vogue in Amsterdam. Ik vind alles op het gebied van interieurdesign leuk maar ook grafisch ontwerpen vind ik interessant! Zo ben ik verschillende vakken gaan volgen zoals interieurontwerpen, digitale vormgeving, grafische vormgeving, mediastyling, conceptstyling en zelfs horecastyling. 

Nu zou je haast denken, is ze nog niet uitgeleerd? Nee tijdens mijn verschillende functies binnen verschillende bedrijven kwam ik er achter dat ik gek ben op behang dus heb ik er voor gekozen om het vak Digitaal dessin ontwerpen te gaan volgen in de hoop dat ik wellicht ooit een eigen mooie behang collectie zou kunnen produceren. 

Ben ik ooit klaar met leren? Waarschijnlijk niet! Er is toch ook zo veel leuks om te leren in deze wereld. Door mijn kennis op verschillende vlakken zo veel mogelijk te verbreden hoop ik zo veel mogelijk mensen in de toekomst te helpen met hun perfecte plaatje. Want voor iedere interieur uitdaging is in mijn ogen een oplossing die voor jou en/of jouw gezin werkt!

Tijdens mijn advies gesprekken vind ik het daarom belangrijk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Want het is niet mijn woning maar jou thuis. Lees je dit en denk je misschien goh ik had de woonkamer misschien toch anders moeten aanpakken. Geen probleem! Laten we samen aan de slag gaan! Plan een afspraak dan zet ik de koffie of thee alvast voor je klaar!

- Joy -

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub