Blog van Anne #15: Atelier servies met de handgemaakt!

 

Servies waar je de hand van de maker nog in terug ziet en een ‘vleugje vintage’. Dat is het Atelier servies van de Rebellenclub! 

In een keramiek atelier in Haarlem wordt ons servies met de handgemaakt. Met de handgemaakt inderdaad, en dat mag je zien! Ieder item wordt met liefde gevormd, gebakken en geglazuurd. Ieder item is daardoor uniek. Zo als jullie weten willen wij met de Rebellenclub graag iets toevoegen aan de maatschappij. En proberen we zo duurzaam mogelijk te produceren. Het servies van de Rebellenclub wordt om deze reden dan ook geproduceerd in een atelier in Haarlem, en daar zijn wij trots op! 

De serie servies kent een mok, een kom, een ontbijtbord en een dinerbord. Het is mogelijk om de items los te bestellen, maar we hebben ook een 16 delige set samengesteld. En een leuk nieuwtje; we zijn bezig met de ontwikkeling van een mok met oor, eierdopje, een grote schaal voor die heerlijke salade en een theezakschaaltje. 

Het servies is prachtig te combineren met zwart of goud bestek. Door het te combineren met zwart bestek maak je de tafelsetting een stuk moderner. Kies je ervoor om het te combineren met goud bestek, zal je setting gelijk een stuk klassieker worden.  

Ik hou van een fijne materialisatie op tafel, dat betekend dat je gebruik maakt van verschillende materialen. Combineer het keramieken servies met een mooie glazen schaal of zet je bord op een placemat gemaakt van natuurlijke materialen. We hebben bewust gekozen om een servies te ontwerpen wat neutraal van kleur, en fijn van structuur is. Zo past het bij ieders interieur! En om het af te maken hebben we ook nog eens bijpassende vazen ontworpen. 

Een laatste detail; het servies is ook nog eens vaatwasser bestendig. Ben je benieuwd naar wie de makers achter het servies zijn? Dat zie je in het onderstaande filmpje:Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub