Unieke Spruitje expositie

Spruitje bestaat 5 jaar en dat vieren we samen met de Rebellenclub met een bijzondere expositie van 10 december 2018 tot en met 6 januari 2019 bij alle Loods 5 winkels.

Spruitje is ontstaan om een podium te bieden voor de natuur en natuurlijke elementen. Deze worden binnen de ‘sustainable worlds’ van Spruitje letterlijk uitgelicht. Tijdens de expositie in Loods 5 wordt de gehele “familie” getoond binnen een industriële installatie waarin de gedachte achter de producten, ontworpen door Jonael van der Sloot, ultiem tot zijn recht komt.

Tijdens de expositie zullen ze naast het vertonen van hun ‘sustainable worlds’, een nieuwe versie van dit product lanceren; de ‘’Edison Garden’’. Een bolvormige en hangende versie van het welbekende ecosysteem.


De Rebellenclub heeft binnen Loods 5 sinds de start een podium aan de producten van Spruitje gegeven, dit maakt het een perfecte plek om deze mijlpaal te vieren.

Spruitje,
Spruitje is een designlab opgericht door de Nederlandse ontwerper en dromer Jonael van der Sloot. In samenwerking met een team van ontwerpers, creëert Spruitje producten waarin natuurlijke elementen worden samengevoegd. De inspiratie voor sciencefiction, retro futurisme en natuurlijk de natuur zelf zie je hierin terug. Spuitje ontwikkelt producten waarmee ze jou hopen te inspireren om de wereld om je heen van dichterbij te bekijken maar vooral lief te hebben.

De Rebellenclub
De Rebellenclub is een platform voor jonge ontwerpers en biedt hen de kans hun product in de markt te zetten. Het uitgangspunt is om items te selecteren die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat al bestaat. De verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is, en past bij de huidige trends op het gebied van interieur en lifestyle. De Rebellenclub werkt samen met duurzame bedrijven en ontwerpers, veel van de producten worden met de handgemaakt, ambachtelijk bereid, ontwikkeld met gerecyclede materialen of op een sociale werkplaats geproduceerd.

 

Bekijk ook deze producten

Ik zit liever goed dan dat ik het fout heb.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamertafel, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Bekijk al ons maatwerk
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub