Leuk dat je interesse hebt in een gratis adviesgesprek !

Op deze pagina lees je meer over de Rebellenclub, onze merken en stylistes.

Rebellenclub & Homestudios

De Rebellenclub is een specialist op het gebied van meubels, vloerkleden en accessoires. Naast een eigen collectie verkopen we ook de collecties van een groot aantal bekende woonmerken. Alle producten die je ziet in de inspiratiehuizen van Homestudios kan je bijvoorbeeld via de Rebellenclub kopen. 

Alle bekende woonmerken

De Rebellenclub vertegenwoordigt bijna alle bekende woonmerken zoals:  vtwonen, Zuiver, Bolia, DutchBone, Riverdale ,BePureHome, Woood en Vitra. Daarmee heb je een ruime keuze in banken, kasten, tafels, vloerkleden en accessoires in alle woonstijlen. 

Een goed gesprek

Als klant van Homestudios kan je geheel vrijblijvend gebruik maken van een gratis adviesgesprek met 1 van onze ervaren stylistes Anne of Quita.. 

jouw woonstijl

Welke meubels en grote accessoires gaan straks mee? En welke meubels en accessoires heb je nodig om jouw persoonlijke woonstijl te creëren? De interieurspecialisten van De Rebellenclub geven je interieuradvies om antwoord te krijgen op deze vragen.  

20% korting + gratis verzending!

Homestudios klanten shoppen nu tijdelijk extra voordelig. Je kan gebruik maken maar liefst 20% korting in de Homestudios webshop. Ook wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Samen aan de slag?

Laat je gegevens hieronder achter inclusief je bouwnummer en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Het gesprek kan zowel digitaal (via FaceTime of Zoom) als fysiek bij Homestudios in Utrecht plaatsvinden. Neem gerust je eigen moodboards en ideeën mee.