Zorgeloos genieten van je Rebellenclub bank:

Bij de Rebellenclub vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk geniet van je aankoop. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Oranje Furniture Care en bieden we het ‘All in House’ programma aan op al onze banken. Voor een bedrag van € 30,- per zitplaats kan  je gebruik maken van het uitgebreide serviceprogramma incl vlekkengarantie en constructieservice. 

VOOR €30,- PER ZITPLAATS

3 JAAR ALTIJD DE JUISTE OPLOSSING


Met All in House Service ben je 3 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten. All in House Service gaat verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt:
* 3 jaar aanvullende constructieservice.
* 3 jaar aanvullende vlekkenservice voor textiel.
* 3 jaar aanvullende vlekkenservice en verzorgingsproducten voor leder en leatherlook.

 

HOE WERKT HET?

Bij aankoop van je bank krijg je de mogelijkheid om het All in House Service te kopen. Bij de levering van je bank ontvang je per zitplaats 1 verzorgingsset Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het direct toepassen van de verzorgingssets. De Rebellenclub zorgt voor registratie van je bank voor het All in House Service concept.

Per post of mail ontvangt je een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat”. Met dit certificaat kan je 3 jaar een beroep doen op de All in House Service.

Indien zich gedurende de serviceperiode van 3 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat het All in house Service Centre volledig tot je beschikking. Zij zullen je met raad en daad terzijde staan. Waar nodig schakelen zij één van hun meubelservice specialisten in zodat je meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

Je vindt de contactgegevens op je All in House Service certificaat.

 

UITGESLOTEN VAN DEZE SERVICE

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:
  • Meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld / opzet en geweld.
  • Product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen*.
  • U kunt in dergelijke gevallen als klant van All in House Service tegen een korting van 50% op het normaal geldende consumententarief, gebruikmaken van onze meubelservice specialisten. Onze tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com. Indien technisch mogelijk proberen wij altijd een passende oplossing te vinden. 

Alleen te koop in combinatie met een Rebellenclub bank.

* Vraag altijd op voorhand de meest actuele voorwaarden voor de All in House service.