OOK TIjDENS DE LOCKDOWN ZIJN WE ER VOOR JE

Onze showrooms in Leidschendam en Utrecht zijn op afspraak te bezoeken. Onze winkel in Baarn is tot en met 14 januari gesloten. En natuurlijk helpen we je ook graag met:

* Gratis Stofstalen 
* Gratis Online Advies Op Maat
* Gratis Stylingadvies: Online Of Bij Je Thuis.
* Gratis Bankenbrochure
* Zichtservice: Mail ons voor de mogelijkheden
* Gratis retourneren binnen 30 dagen (m.u.v maatwerk).

Ons team zit voor je klaar om je te helpen Stuur een mail naar service@rebellenclub.com of bel naar: 085-8088194.

Proefzitten tijdens de lockdown?

De Rebellenclub gaat gewoon door!

Wij hebben leuk nieuws! Ook tijdens de lockdown staan we voor je klaar. Zo is het mogelijk dat onze stylist bij je thuis komt voor een advies gesprek en is het ook mogelijk bij ons langs te komen op locatie om onze collectie te bekijken. Proefzitten is mogelijk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en maak snel een afspraak via de link hieronder of stuur ons een mail naar service@rebellenclub.com

Showroom Utrecht

Onze showroom in Utrecht is vanaf 3 januari weer op afspraak te bezoeken. Op deze locatie kan je op bijna al onze banken proefzitten en vind je een groot deel van onze collectie meubels. Plan nu je afspraak in met 1 van onze stylistes. Geheel vrijblijvend!

Showroom Leidschendam

Onze showroom in Mall of The Netherlands in Leidschendam is op afspraak te bezoeken. Nikki, Gaetano en Tasha helpen je graag met het maken van je keuze! Natuurlijk geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom en vanzelfsprekend houden we rekening met de maatregelen van het RIVM.

gratis stofstalen

Bij de Rebellenclub heb je de ultieme keuzevrijheid. Bijna elke stof kan op de verschillende banken uit onze collectie. Ook kan je fauteuils, stoelen, proefjes en kussens uitvoeren in dezelfde stoffen.

De Stylistes Online en Thuis

Onze stylistes Anne, Nikki, Tess en Nina adviseren je graag over het (op)nieuw inrichten van je huis. Ze helpen je graag met het kiezen van de juiste meubelen en kunnen je ook adviseren over stoffen en kleurgebruik. Vanzelfsprekend is dit helemaal vrijblijvend.

banken brochure bij je thuis

In onze banken brochure lees je alles over onze modellen, de verschillende opstellingen en afmetingen.Ook geven we je tips over stoffen en het kiezen van de juiste opstelling van je bank. Je kan de banken brochure online lezen via onderstaande link. Het is ook mogelijk om de brochure via de post te ontvangen.Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure gratis toe.

Zichtservice!

Voelt het even nog niet goed om erop uit te gaan. Dan komen we graag bij je langs. Afhankelijk van de regio en je wensen kijken we graag wat er mogelijk is. Mail ons je wensen en we gaan voor je aan de slag!

Heb je nog vragen?

Neem contact op!

Ons team zit voor je klaar om je te helpen Stuur een mail naar service@rebellenclub.com of bel naar: 085-8088194.
Ben je op zoek naar nieuwe meubels, maar vermijd je liever fysiek contact? Maak dan gebruik van gratis advies op afstand of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vaak hebben we direct tijd voor je. Gewoon doen, want we zitten voor je klaar om te (video)bellen of een scherpe offerte voor je te maken! Ook kunnen we een filmpje voor je maken van elke meubels uit onze showroom. Of helpen met een goed kleurenadvies!  We helpen je graag!