Gratis verzending vanaf 50 euro. | Bezoek ook ons Clubhuis bij Nijhof in Baarn.

Update mbt Corona Virus - 18 maart 2020

Lieve klanten !

Wat fijn dat jullie ons website blijven bezoeken. Het zijn voor ons allemaal bijzondere tijden. 

We praten je graag bij over de impact van het corona virus voor onze Club. Tot op heden is de impact beperkt. Natuurlijk bekijken we de situatie per dag. Waarbij het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles gaat. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. 

Bestellingen
We krijgen veel vragen over lopende en komende bestellingen. De voorraad op onze website is actueel en dagelijks worden de bestelling door ons magazijn verwerkt. Onze overtuiging om producten zo dichtbij mogelijk te produceren zorgt ervoor dat we de meeste producten uit onze collectie kunnen leveren. Wij produceren veel van onze producten in Nederland of in andere delen van Europa. Hiermee steunen we lokale initiatieven en het maakt onze ‘footprint ’ een stuk minder groot. Dat zouden meer bedrijven moeten doen. Collega Anne heeft hier dan ook afgelopen week een blogpost over geschreven.

Levertijden meubels
Onze meubelfabrieken zijn operationeel. We zien we dat het transport vanuit de fabrieken naar Nederland een helaas  langer duurt dan normaal. We rekenenen hierbij op je geduld. En willen onze waardering uitspreken voor de inzet van de vrachtwagenchauffeurs.

Informatie over je bezorging
Packs en Dutchned zorgen ervoor dat alle bestellingen snel en netjes thuis afgeleverd worden. Zij zorgen daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1,5 meter afstand. De bezorgers brengen de producten tijdelijk tot aan de eerste voordeur van je woning of wooncomplex. Dit om direct persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden.

Fysieke winkels
De Rebellenclub shops bij Loods 5 en onze Brand Store bij Nijhof in Baarn zijn geopend. We volgen hierin de keuzes van onze partners Loods 5 en Nijhof. 

Bij Nijhof ben je welkom voor persoonlijk advies door collega’s Anne en Quita. Voor de veiligheid van onze klanten en collega’s vragen we je om de richtlijnen van de overheid en het RIVM te volgen. Ben je grieperig of blijf je liever thuis maak dan een een afspraak voor een advies via telefoon, Skype of FaceTime. Ook kunnen we stofstalen toesturen per post.

Tot slot 
Tot slot, de Rebellenclub heeft een warm hart voor jonge ontwerpers maar ook voor lokale winkels. Ons advies: shop je dagelijkse boodschappen zoveel mogelijk bij de kleine/ lokale ondernemers. Die kunnen het heel goed gebruiken.  

 

Blijf gezond en veilig!
Het team van de Rebellenclub