Lieve klanten !

Wat fijn dat jullie onze website blijven bezoeken. 
We praten je graag bij over de impact van het corona virus voor onze Club. Onze winkels Clubhuis te Baarn of bij onze nieuwste locatie, Clubhuis Den Haag zijn weer geopend!! Het is dan ook niet meer nodig om online een afspraak te maken. Kom dan ook gerust langs en laat je inspireren. Lees hieronder hoe we je graag helpen. Contact opnemen kan via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Bestellingen
We krijgen veel vragen over lopende en komende bestellingen. De voorraad op onze website is actueel en dagelijks worden de bestelling door ons magazijn verwerkt. Onze overtuiging om producten zo dichtbij mogelijk te produceren zorgt ervoor dat we de meeste producten uit onze collectie kunnen leveren. Wij produceren veel van onze producten in Nederland of in andere delen van Europa. Hiermee steunen we lokale initiatieven en het maakt onze ‘footprint ’ een stuk minder groot.

 

Gratis online persoonlijk advies
De service die je in de winkel van ons gewend bent, maar dan online! Het is best lastig om de juiste bank, tafel of kast te kiezen. Onze stylistes bij ons Clubhuis te Baarn of bij onze nieuwste locatie, Clubhuis Den Haag helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuzes voor in jouw interieur. Stel gerust alle vragen die je hebt! Dat is geheel vrijblijvend.

 

Gratis stofstalen 
Het kiezen van je favoriete stof kan lastig zijn. We helpen je graag bij je keuze!  Bij de Rebellenclub is het mogelijk om stofstalen te lenen, geheel zonder kosten. Kies maximaal 5 stofstalen en we sturen ze binnen een week naar je toe. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier onderaan de pagina.

 

Brochure
Alle informatie over onze banken, opstellingen, afmetingen en stoffen lees je in onze banken brochure. Vraag deze gratis aan en we sturen deze per post toe. Ook is deze, indien gewenst online te downloaden.

 

Gratis digitaal interieuradvies
Onze stylistes adviseren je graag over het opnieuw inrichten van je woonkamer. Bij ons Clubhuis te Baarn staan Quita, Nadine of Manon klaar om jou op weg te helpen. Ze helpen je met het kiezen van de juiste meubelen en kunnen je ook adviseren over stoffen en kleurgebruik. Ook geven ze antwoord op jouw woonvragen, om zo van je huis een fijn thuis te maken. Vanzelfsprekend is dit alles helemaal vrijblijvend. Interesse?

 

Banken op voorraad
Van aantal modellen hebben we extra voorraad besteld. We krijgen regelmatig leveringen binnen. Op onze website vind je een overzicht van de banken welke we uit voorraad kunnen leveren. (3-5 werkdagen)

 

Levertijden maatwerk meubelen
Onze meubelfabrieken zijn operationeel. Momenteel is de levertijd ietwat langer dan de gebruikelijke 6 tot 10 weken. Als gevolg van Corona kan het voorkomen dat er eens een korte vertraging bij inschiet. Dit heeft te maken met het aanleveren van stoffen of andere materialen die benodigd zijn voor de productie van onze zitmeubelen. We rekenenen hierbij op je geduld. 

 

Informatie over je bezorging
Packs en Dutchned zorgen ervoor dat alle bestellingen snel en netjes thuis afgeleverd worden. Zij zorgen daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1,5 meter afstand. De bezorgers brengen de producten tijdelijk tot aan de eerste voordeur van je woning of wooncomplex. Dit om direct persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden.

 

 

Vragen
Laat gerust weten als je vragen hebt. Je kan ons bereiken via service@rebellenclub.com of hieronder gebruik maken van het contactformulier. We proberen op werkdagen binnen 48 uur te reageren.

 

Blijf gezond en veilig!
Het team van de Rebellenclub