Lieve klanten !

Wat fijn dat jullie onze website blijven bezoeken. 
We praten je graag bij over de impact van het corona virus voor onze Club.  Helaas zijn onze winkels momenteel gesloten. Maar online zijn we volop actief. Lees hieronder hoe we je graag helpen. Contact opnemen kan via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Bestellingen
We krijgen veel vragen over lopende en komende bestellingen. De voorraad op onze website is actueel en dagelijks worden de bestelling door ons magazijn verwerkt. Onze overtuiging om producten zo dichtbij mogelijk te produceren zorgt ervoor dat we de meeste producten uit onze collectie kunnen leveren. Wij produceren veel van onze producten in Nederland of in andere delen van Europa. Hiermee steunen we lokale initiatieven en het maakt onze ‘footprint ’ een stuk minder groot.

 

Gratis online persoonlijk advies
De service die je in de winkel van ons gewend bent, maar dan online! Het is best lastig om de juiste bank, tafel of kast te kiezen. Online bieden we je graag dezelfde service als op de winkelvloer. In een persoonlijke videocall via zoom, FaceTime of Skype helpen we je graag met het maken van je keuze. Stel gerust alle vragen die je hebt. Dat is geheel vrijblijvend. Interesse? Vul onderaan de pagina het contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op, om een adviesgesprek(ca 30 minuten) in te plannen.

 

Gratis stofstalen 
Het kiezen van je favoriete stof kan lastig zijn. We helpen je graag bij je keuze!  Bij de Rebellenclub is het mogelijk om stofstalen te lenen, geheel zonder kosten. Kies maximaal 5 stofstalen en we sturen ze binnen een week naar je toe. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier onderaan de pagina.

 

Brochure
Alle informatie over onze banken, opstellingen, afmetingen en stoffen lees je in onze bankenbrochure. Vraag deze gratis aan en we sturen deze per post toe. Ook is deze, indien gewenst online te downloaden.

 

Gratis digitaal interieuradvies
Onze stylistes Anne of Quita adviseren je graag over het opnieuw inrichten van je woonkamer. Ze helpen je met het kiezen van de juiste meubelen en kunnen je ook adviseren over stoffen en kleurgebruik. Ook geven ze antwoord op jouw woonvragen, om zo van je huis een fijn thuis te maken. Vanzelfsprekend is dit alles helemaal vrijblijvend. Interesse? Vul onderaan de pagina het contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op om een videogesprek(ca 40 minuten) in te plannen.

 

Banken op voorraad
Van aantal modellen hebben we extra voorraad besteld. We krijgen regelmatig leveringen binnen. Op onze website vind je een overzicht van de banken welke we uit voorraad kunnen leveren.(3-5 werkdagen)

 

Levertijden maatwerk meubelen
Onze meubelfabrieken zijn operationeel. Momenteel is de levertijd beduidend langer dan de gebruikelijke 6 tot 10 weken. Als gevolg van Corona ontstaan er helaas met regelmaat onverwachte vertragingen in het aanleveren van stoffen of andere materialen die benodigd zijn voor de productie van onze zitmeubelen waardoor de kans op vertraging aanwezig is. We rekenenen hierbij op je geduld. 

 

Informatie over je bezorging
Packs en Dutchned zorgen ervoor dat alle bestellingen snel en netjes thuis afgeleverd worden. Zij zorgen daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1,5 meter afstand. De bezorgers brengen de producten tijdelijk tot aan de eerste voordeur van je woning of wooncomplex. Dit om direct persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden.

 

Fysieke winkels
De Rebellenclub shops bij Loods 5 en onze Brand Store bij Nijhof in Baarn zijn gesloten. 

Vragen
Laat gerust weten als je vragen hebt. Je kan ons bereiken via service@rebellenclub.com of hieronder gebruik maken van het contactformulier. We proberen op werkdagen binnen 48 uur te reageren.

 

Blijf gezond en veilig!
Het team van de Rebellenclub