Makers waar we trots op zijn!

Bijna al onze producten hebben een uniek verhaal. Bedacht door een creatieve ontwerper, op ambachtelijke wijze geproduceerd of ontwikkeld met hulp van een sociale firma. De meeste van onze producten worden bedacht door gedreven makers van eigen bodem. We stellen ze graag aan je voor:


Anouk Corver

De Rotterdamse Anouk Corver maakt als Illustratrice furore onder de naam inkylines. Speciaal voor de Rebellenclub heeft ze een reeks met 6 printen gemaakt. De ‘Afrika’ collectie; een serie van indrukwekkende wilde dieren die in de natuur van Afrika voorkomen. Deze unieke collectie is tot stand gekomen uit de samenwerking tussen Rebellenclub en inkylines.

Mooi & duurzaam
Handgetekende illustraties, gemaakt met liefde en geduld. Tijdloze en duurzame prints om een mooi plekje te geven in je interieur.

Studio Josha

Top talent Josha Roijmans werkte samen met Jonael van Spruitje, aan onze tafelseries Overtoom & Wibaut. Hij is ook de bedenken en maker van de fraaie Prop lampencollectie.

Marieke de Beurs

Marieke de Beurs maakt illustraties, games, boekenen tentoonstellingen. Marieke is freelance illustrator en grafisch ontwerper en studeerde aan de Kunstacademie in Den Haag.  Ze groeide op met de zoute zeewind van Texel in haar gezicht. De natuur is een grote inspiratiebron voor haar werk, net als haar familie, vrienden en de mensen waarmee ze werkt. In haar werk wil ze de essentie van een beeld, karakter of thema zo dicht mogelijk raken en daarmee een verhaal of sfeer overbrengen. Ze tekent graag op haar iPad en voorziet de illustraties van kleur in Photoshop. Het spel om kleuren, textuur, compositie en contrast in balans te brengen maakt haar blij. 

Maarten Naarding

Wie ben ik? Nou ik ben Maarten Naarding uit Baarn, 40 jaar, getrouwd met Danielle en vader van Hidde (7) en Teun (3). Van jongs af aan aan het tekenen en ontwerpen, in mijn tienertijd altijd op stap met mijn rugzak met spuitbussen. Met de komst van de steeds snellere computers mij ook daarin verdiept photoshop, 3d, CGI en alles wat daar op mogelijk is.  De laatste 25 jaar in de high end horeca gewerkt maar helaas kwam ik er eind vorig jaar achter dat mijn rug dat niet meer aan kon. Tja wat dan? Nou dat was eigenlijk heel simpel van mijn hobby mijn beroep maken! Samen met mijn eveneens creatieve vrouw het bedrijf 42twee begonnen. Een artwork en design studio in de breedste vorm. Vol enthousiasme eind december begonnen met de voorbereidingen om in maart te kunnen openen. Helaas gooide de Covid 19 in roet in het eten en gaat het nu even iets anders met de planning. maar aan de andere kant gaf het mij ook de ruimte om mee te doen aan deze wedstrijd. 

Soscha Kikken

Ik ben Soscha Kikken, grafisch ontwerpster en beeldend kunstenares.

Ik begon met tekenen voordat ik het woord ‘potlood’ kon zeggen en ben niet van plan ooit te stoppen. Naarmate ik opgroeide, groeide mijn interesse voor kunst en ontwerp mee. Intussen ben ik opgeleid tot grafisch ontwerpster en illustratrice en probeer ik op allerlei manieren en op uiteenlopende oppervlaktes creaties te maken. Daarbij heb ik een grote liefde voor details en werk ik graag met veel kleur, lijn en textuur.

Zo-on-zo-on

Lisa den Teuling

StyleGREEN

Jeroen Meines

Zoe Corbey

Wesley van der Heijden

Irene Schiphorst

Keramiek Atelier

Textiel Atelier

Noodles

The Visualist

Moyha

TadeMa

Studio Marp

Eduard Broekhuijsen