Gratis digitaal interieuradvies

Onze stylistes Anne of Quita adviseren je graag over het opnieuw inrichten van je woonkamer.

We helpen je graag !

Onze stylistes helpen je met het kiezen van de juiste meubelen en kunnen je ook adviseren over stoffen en kleurgebruik. Ook geven ze antwoord op jouw woonvragen, om zo van je huis een fijn thuis te maken. Vanzelfsprekend is dit alles helemaal vrijblijvend.

Interesse?

Vul onderaan de pagina het contactformulier in en we nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met je op om een videogesprek(ca 40 minuten) in te plannen.

Inspiratie?

Kies je voor een scandinavische look of ga je voor stoer industrieel? Uiteindelijk gaat het erom dat jij je thuis voelt in je huis. Onze stylistes helpen je hier graag bij

Op onze site kan je al veel inspiratie vinden!

Zo zit je goed

Een eetkamerstoel uitkiezen kan best wel lastig zijn. Natuurlijk wil je dat de stoel bij je interieur past. Maar hij moet ook lekker zitten. Daarnaast is het handig als de stoel eenvoudig schoon te maken is. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Stofstalen

Het kiezen van je favoriete stof kan lastig zijn.  Bij de Rebellenclub is het mogelijk om stofstalen te lenen, geheel zonder kosten. Kies maximaal 5 stofstalen en we sturen ze binnen een week naar je toe. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier onderaan de pagina.