Gratis stylingadvies

Onze stylistes Tess, Nikki, Joy en Ingrid adviseren je graag over het opnieuw inrichten van je huis. Ze helpen je graag met het kiezen van de juiste meubelen en kunnen je ook adviseren over stoffen en kleurgebruik. Ook geven ze antwoord op jouw woonvragen, om zo van je huis een fijn thuis te maken. Vanzelfsprekend is dit alles helemaal vrijblijvend. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

- Een 1 op 1 styling advies door 1 van onze stylistes.
- Op afspraak, dus je hebt een uur de tijd voor een inspirerend gesprek en advies voor jullie (t)huis.
- Bekijk (een deel van) onze collectie.
- Koffie, Thee en een goed gesprek.
- Gratis parkeren.

Locaties

Je bent van harte welkom op 1 van onze locaties in Baarn, Leidschendam, Amstelveen of Utrecht. Parkeren is gratis en alle locaties liggen dichtbij de snelweg en zijn prima bereikbaar met het OV.

Onze stylistes

Onze stylisten hebben veel ervaring en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie om mooie producten te creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieuradvies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Loods 5, Bolia, Ikea en diverse andere bekende merken. We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! 

KIES JE ONDERWERP

Een advies duurt ongeveer 1 uur. Kies daarom op voorhand zelf voor een onderwerp. We geven je graag wat inspiratie...

Natuurlijk is een advies voor je woonkamer mogelijk, maar wellicht heb jij juist behoefte om de werkkamer aan te pakken of hebben jullie al plannen voor een nieuwe slaapkamer. Denk dus na over welke ruimte jij graag advies zou willen krijgen. Het is niet mogelijk om in een uur je gehele woning opnieuw in te delen en in te richten; focus je dus op 1 grote ruimte of 2 kleine kamers. 

Misschien loop je echter juist vast op een goede indeling. Of mist er eenheid in jullie woning en kun je door kleine schakelingen al meer verbinding en eenheid creëren. Denk aan het schilderen en behangen van wanden, andere verlichting, planten toe te voegen en nieuwe woonaccessoires. Vaak kunnen deze kleine stapjes al een hoop veranderen in je interieur! 

ZORG VOOR EEN GOEDE VOORBEREIDING

It takes two to tango! Om tot het beste resultaat te komen, vragen we je om het gesprek goed voor te bereiden. Neem dan ook minimaal het volgende mee naar je afspraak:
1. Een plattegrond van de ruimte waarover jij advies wilt krijgen, schaal 1:50.
2. Zijn er meubelstukken die je graag wilt behouden en bepalend zijn voor de ruimte of indeling? Zorg er dan voor dat je de maten van te voren opmeet en noteert. Een foto is handig!
3. Maak moodboards. Dat kan heel eenvoudig: je kunt bijvoorbeeld een bord op Pinterest aanmaken en je favoriete afbeeldingen verzamelen. Of je pakt een tijdschrift en scheurt bladzijden uit die jij mooi vindt. Rangschik ze bij elkaar, betrek kleuren of materialen erin die je mooi vindt en je hebt een moodboard waar we mee aan de slag kunnen gaan!
4. Noteer al je interieurvragen of problemen.

plan jouw afspraak