Gratis verzending vanaf 50 euro. | Bezoek ook ons Clubhuis bij Nijhof in Baarn.

Onze stylisten weten van iedere ruimte iets moois te maken.

Interieuradvies

We helpen je graag !

Onze stylisten hebben veel ervaring, en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie voor mooie producten creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieur advies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!


We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! Ben jij ook enthousiast? Lees dan snel verder, en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

All-in-prijs

Onze aanpak:

Wanneer het jou schikt!

We nemen contact met je op om een afspraak te maken. De ruimte komen we graag bij je bekijken. Op locatie inventariseren we jouw wensen en eisen.

Advies op maat

Mis je bijvoorbeeld samenhang in jullie woonkamer? Of gaan jullie verhuizen? Of misschien is er wel behoefte aan meer kleur. We gaan gezamenlijk aan de slag met de gewenste sfeer.

Concreet plan

De gekozen sfeer gaan we visueel maken, door middel van een moodboard. Uiteraard wordt dit moodboard ondersteund door een kleurenplan. We gaan dieper in op kleurgebruik. Ben je op zoek naar meer eenheid, of juist meer naar contrast? We gaan nu aan de slag met de indeling. We maken een vlekkenplan en kijken wat de juiste indeling is. Na ons bezoek ontvang je een digitaal moodboard en nog wat extra tips!