Summer of inspiration!

Onze stylisten hebben veel ervaring, en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie voor mooie producten creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieur advies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Bolia en diverse andere bekende merken We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! 

Sub-heading

UIT WELK ADVIES KUN JE KIEZEN?

- Een advies duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 
- Een advies voor je woonkamer is mogelijk, maar wellicht heb jij juist behoefte om de werkkamer aan te pakken of hebben jullie al plannen voor een nieuwe slaapkamer. Denk dus na over welke ruimte jij graag advies zou willen krijgen. Het is niet mogelijk om in 1,5 uur je gehele woning opnieuw in te delen en in te richten. Focus je dus op 1 grote ruimte of 2 kleine kamers. 
- Of loop je juist vast op een goede indeling. Of mist er eenheid in jullie woning en kun je door kleine schakelingen al meer verbinding en eenheid creëren. Denk aan het schilderen en behangen van wanden, andere verlichting, planten toe te voegen en nieuwe woonaccessoires. Vaak kunnen deze kleine stapjes al een hoop veranderen in je interieur. 

Voorbereiding voor het advies

- Zorg voor een goede voorbereiding, wat moet je meenemen?
- Een plattegrond van de ruimte waarover jij advies wilt krijgen. Schaal 1:50
- Zijn er meubelstukken die je graag wilt behouden en bepalend zijn voor de ruimte of indeling. Zorg er dan voor dat je de maten van te voren opmeet en noteert. 
- Maak een moodboard. Dat kan heel eenvoudig, je kunt een bord op Pinterest aanmaken en je favorieten afbeeldingen verzamelen. Of je pakt een tijdschrift en scheurt bladzijdes uit die jij mooi vindt. Rangschik ze bij elkaar en je hebt een moodboard waar we mee aan de slag kunnen gaan. Zowel jij als je partner maken beiden een moodboard. Dit kunnen ook kleuren of materialen zijn die je mooi vindt. 
- Noteer al je interieurvragen of problemen. 

Wat gaan we samen bespreken?

- Jouw moodboard - Het personeel van Homestudios maakt op voorhand een eigen moodboard. Je kunt afbeeldingen verzamelen op Pinterest of afbeeldingen uit een tijdschrift scheuren en verzamelen. Zowel man als vrouw maken beiden een moodboard. 

- De ruimte, situatie en wensen – Over welke ruimte of interieurprobleem zou jij graag advies willen hebben? Noteer je vragen van te voren, zodat al je woonvragen worden beantwoord door de stylisten. Neem foto’s en een plattegrond mee van schaal 1:50. Zo kunnen zij zich het beste in de ruimte inleven. We bespreken de ruimte en je wensen. Wil je advies voor je woonkamer en wil je de bank behouden? Zorg er dan voor dat je de maten van je bank van te voren opmeet en noteert. 

Jouw persoonlijke advies

- Visie en indeling – We gaan aan de slag met de indeling van de desbetreffende ruimte (keuken, werkkamer, woonkamer, slaapkamer etc.) We gaan schetsen en kijken samen naar de beste indeling. 
- Kleuren & Materialen - Aan de hand van jullie moodboard, de ruimte, jullie wensen en de indeling gaan we aan de slag met de kleuren en materialen. Wat voor kleur krijgen de wanden, mag de vloer blijven liggen of moet deze vervangen worden? Of mag er een mooi vloerkleed bij de bank komen te liggen. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe bank en kan je gelijk komen proef zitten. 
- Shoppinglijst – Samen maken we een lijstje van producten die jullie kunnen aanschaffen om jullie interieur meer eenheid te geven. Of maken we een shoppinglijst, zodat eindelijk jullie slaapkamer echt af is! 

Direct aan de slag

200 euro stoptegoed