Summer of inspiration!

Hallo collega van Homestudios!

Wij vinden het ontzettend leuk om jou (en je partner!) de komende weken te ontvangen voor een interieuradvies in onze nieuwe Rebellenclub winkel bij Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Hiermee laten we je graag ervaren hoe wij de Homestudios klanten vanaf het najaar van 2021 gaan helpen met het inrichten van hun huis. 

Een van onze stylisten zal je dmv een interieuradvies helpen met het realiseren van je woonwensen. Hiermee geven we je een kijkje in onze werkwijze en kun je ervaren hoe wij Homestudios klanten gaan helpen tijdens hun woonreis. Ook maak je kennis met ons team, de collectie en ons bedrijf. Graag willen we je de gehele klantreis laten ervaren - daarom ontvang je tijdens het gesprek met de styliste ook een shoptegoed van 200 euro.

wat kun je verwachten?

Een 1 op 1 styling advies van onze styliste.
Op afspraak, dus 1,5 - 2 uur tijd voor een goed gesprek en advies voor jullie (t)huis.
Bekijk een deel van onze collectie.
Ontvang 200 euro shoptegoed op de Rebellenclub collectie.
Beleef: Mall of The Netherlands. Dé lifestyle experience van Nederland: shoppen, food, entertainment en restaurants. 

Benieuwd? Lees hieronder meer en plan een afspraak in met 1 van onze stylisten! 

Onze Stylisten

Onze stylisten hebben veel ervaring en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie om mooie producten te creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieuradvies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We werken met ervaren stylisten die o.a. hebben gewerkt voor de Woonbeurs, vtwonen, Bolia, Ikea en diverse andere bekende merken We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! 

Kies je onderwerp

Een advies duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Kies daarom op voorhand zelf voor een onderwerp. We geven je graag wat inspiratie...

Natuurlijk is een advies voor je woonkamer mogelijk, maar wellicht heb jij juist behoefte om de werkkamer aan te pakken of hebben jullie al plannen voor een nieuwe slaapkamer. Denk dus na over welke ruimte jij graag advies zou willen krijgen. Het is niet mogelijk om in 1,5 uur je gehele woning opnieuw in te delen en in te richten; focus je dus op 1 grote ruimte of 2 kleine kamers. 

Misschien loop je echter juist vast op een goede indeling. Of mist er eenheid in jullie woning en kun je door kleine schakelingen al meer verbinding en eenheid creëren. Denk aan het schilderen en behangen van wanden, andere verlichting, planten toe te voegen en nieuwe woonaccessoires. Vaak kunnen deze kleine stapjes al een hoop veranderen in je interieur! 

Zorg voor een goede voorbereiding

It takes two to tango! Om tot het beste resultaat te komen, vragen we je om het gesprek goed voor te bereiden. Neem dan ook minimaal het volgende mee naar je afspraak:
1. Een plattegrond van de ruimte waarover jij advies wilt krijgen, schaal 1:50
2. Zijn er meubelstukken die je graag wilt behouden en bepalend zijn voor de ruimte of indeling? Zorg er dan voor dat je de maten van te voren opmeet en noteert. Een foto is handig!
3. Maak moodboards. Dat kan heel eenvoudig: je kunt bijvoorbeeld een bord op Pinterest aanmaken en je favoriete afbeeldingen verzamelen. Of je pakt een tijdschrift en scheurt bladzijden uit die jij mooi vindt. Rangschik ze bij elkaar, betrek kleuren of materialen erin die je mooi vindt en je hebt een moodboard waar we mee aan de slag kunnen gaan!
4. Noteer al je interieurvragen of problemen. 

Wat gaan we samen bespreken?

We beginnen met je moodboard! Je kunt afbeeldingen verzamelen op Pinterest of afbeeldingen uit een tijdschrift scheuren en verzamelen - zowel jij als je partner kan een eigen moodboard maken en deze kunnen dan gecombineerd worden. 

- De ruimte, situatie en wensen - Over welke ruimte of interieurprobleem zou je graag advies willen hebben? Noteer je vragen van te voren, zodat al je woonvragen worden beantwoord door de stylisten. Neem foto’s en een plattegrond mee van schaal 1:50. Zo kan onze stylist zich het beste in de ruimte inleven en de ruimte en je wensen goed met je bespreken. Wil je advies voor je woonkamer en wil je bijvoorbeeld de bank en/of andere meubels behouden? Zorg er dan voor dat je de maten van te voren opmeet en noteert. 

Jouw persoonlijke advies

- Visie en indeling - We gaan aan de slag met de indeling van de desbetreffende ruimte (keuken, werkkamer, woonkamer, slaapkamer etc.): schetsen maken en samen naar de beste indeling kijken. 
- Kleuren & Materialen - Aan de hand van de moodboards, de ruimte, jouw/jullie wensen en de indeling gaan we aan de slag met de kleuren en materialen. Wat voor kleur krijgen de wanden, mag de vloer blijven liggen of moet deze vervangen worden? Wellicht mag er een mooi vloerkleed bij de bank komen te liggen? Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe bank en kun je gelijk komen proef zitten...
- Shoppinglijst - Samen maken we een lijstje van producten die jullie kunnen aanschaffen om jullie interieur meer eenheid te geven. Of maken we een shoppinglijst, zodat eindelijk jullie slaapkamer echt af is! 

Rebellenclub @ Mall of the netherlands

Alle adviesgesprekken vinden plaats in onze nieuwste boutique winkel bij Mall of the Netherlands. Dé lifestyle experience van Nederland: shoppen, food, entertainment en restaurants. Voor ons de manier om klanten kennis te laten maken met ons merk.

Per jaar bezoeken miljoenen Nederlanders dit nieuwe winkelcentrum.

The Mall is lekker lang geopend. Plan dan ook extra tijd in om het winkelcentrum te ontdekken. Ervaar de nieuws conceptstores en zie hoe zij omgaan met beleving. Bezoek het Insta Museum, het Eettheater of de megabios. Parkeren is gratis dus je kan zo lang blijven als je wilt.

Natuurlijk is het advies geheel vrijblijvend.

Plan je interieuradvies afspraak