Gratis verzending vanaf 50 euro!

Verzending

Bezorgkosten

Bij een bestelling van 50 euro of meer zijn de bezorgkosten In Nederland gratis

PostNL

Kleine pakketten versturen we via PostNL. Na verzending ontvang je een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen. Handig, want zo kun jij zien wanneer de bezorger van PostNL langskomt. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, zien we met de Track & Trace code waar het aan ligt. 

Levering meubels

Indien je een bank of kast gekocht hebt dan versturen we deze via koeriersdienst Dutchned. Grote producten worden altijd op afspraak bezorgd. Dutchned neemt contact met je op om de afleverdatum met je af te stemmen. De producten worden verpakt en ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd.

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen; neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice of direct met koeriersdienst Dutchned

Heb je de bezorgdatum niet aangepast, maar staan de bezorgers toch voor een gesloten deur, dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.  

Eigen transport

Soms maken we gebruik van ons eigen transport. Er wordt dan door ons op voorhand contact met je opgenomen om een datum en tijd af te spreken. 


Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen.