Met deze 5 handige tips creëer je jouw ideale eetkamer!

Er gaat niets boven gezellig samenzijn met vrienden en familie aan een mooi gedekte eetkamertafel. Een warme en uitnodigende maar ook praktische eetkamer is dan ook een must. Wij hebben dan ook 5 handige tips voor het creëren van jouw ideale eetkamer! 

5 handige tips voor jouw ideale eetkamer

  1. Kies een geschikte tafel en stoelen: De eettafel is het centrale punt van de eetkamer en moet groot genoeg zijn voor het aantal personen dat er regelmatig aan zal zitten. Zorg er ook voor dat de stoelen comfortabel zijn en passen bij de stijl van de kamer.

  2. Verlichting: Verlichting is belangrijk in de eetkamer, vooral tijdens het eten. Zorg voor voldoende licht boven de tafel en overweeg een dimmer om de sfeer aan te passen.

  3. Opslagruimte: Zorg voor voldoende opbergruimte in de eetkamer, zoals een vitrinekast, om servies, bestek en tafellinnen op te bergen. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

  4. Decoratie: Geef de eetkamer wat persoonlijkheid door decoratieve items toe te voegen, zoals kunstwerken, vazen, kaarsen of planten. Let er wel op dat de decoratie niet te druk wordt en de ruimte niet overweldigt.

  5. Vloerbedekking: Overweeg een mooi vloerkleed om de eetkamer gezelliger en comfortabeler te maken. Kies een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, omdat er tijdens het eten wel eens geknoeid kan worden.

Gratis interieuradvies voor jouw eetkamer

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Dan staan onze stylistes altijd klaar om je te helpen. Zij weten van elke ruimte iets moois te maken. Maar een afspraak voor gratis interieuradvies met één van onze stylistes. Dit kan op één van onze toffe locaties, Leidschendam, Baarn, Amstelveen en Den Bosch maar we komen ook geheel vrijblijvend bij jou thuis! 

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub