We vinden het belangrijk om producten te verkopen die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat je al hebt. De verbindende factor is dat elk product met zorg geselecteerd is. 

We houden van tijdloos design, gemaakt van de mooiste materialen en stoffen. Onze styliste Anne geeft je advies over hoe je de levensduur van je bank kunt verlengen. 

Geef je bank liefde
Zitmeubelen en meubelstoffen zijn er in vele soorten en uitvoeringen, elk met zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Je bank zal in de loop van de tijd van vorm en uiterlijk veranderen. Net als jij en ik, heeft ook een bank liefde en verzorging nodig. 

Het juiste onderhoud
Geniet zo lang mogelijk van je aankoop. Start met het onderhoud van je meubel door het te behandelen. Impregneer de bank, zo komen de natuurlijke eigenschappen van de stof het beste naar voren. 

Doorbreek vaste routines
Wissel de kussens van zitplaats. Draai de kussens om, en klop ze goed uit. Natuurlijke kreukels strijk je met de hand glad. Zo voorkom je onregelmatige slijtage. 

Help een handje! 
We adviseren je om de bank wekelijks te stofzuigen. Maak gebruik van een zacht mondstuk en zet de stofzuiger op een lage zuigkracht. Haal de kussens van de bank, en maak ook schoon op onzichtbare plekken. 

Invloed van de zon
Elke stof zal onder invloed van licht op den duur verbleken. Het is daarom belangrijk dat je zitmeubel niet te dicht bij een warmtebron staat. Te veel warmte kan de kwaliteit van stof en zitschuim beïnvloeden. 

Bescherm je vloer
Gebruik een schroevendraaier of een inbussleutel en draai de poten aan. Plaats viltjes onder de poten. Zo blijft je vloer ook beschermd