Rebellenclub inspiratie - de club van frisse ideeën

Jouwe nieuwe meubels thuis afgeleverd

BEZORGING

Bezorgkosten
Bij een bestelling van 50 euro of meer zijn de bezorgkosten In Nederland gratis. Onder 50 euro worden de verzendkosten weergegeven in het kassamandje. Het bedrag varieert per gewicht en formaat van het pakket.

Kleinere pakketten
Kleine pakketten worden door onze fulfillment partner verzonden via het distributienetwerk van GWL. Na verzending ontvang je een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen. Handig, want zo kun jij zien wanneer de bezorger van GWL langskomt. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, zien we met de Track & Trace code waar het aan ligt.

Levering meubels
Indien je een bank of kast gekocht hebt dan versturen we deze via koeriersdienst DutchNed. Grote producten worden altijd op afspraak bezorgd. DutchNed neemt contact met je op om de afleverdatum met je af te stemmen. De producten worden verpakt en ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd.

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen; neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice of direct met koeriersdienst DutchNed.

Heb je de bezorgdatum niet aangepast, maar staan de bezorgers toch voor een gesloten deur, dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Optioneel: 2-mansbezorging uitsluitend voor banken, hockers, fauteuils
We bieden je de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 50 euro gebruik te maken van 2-mansbezorging door DutchNed. Voor de Lyon en Lyon XL bank is dit verplicht omdat deze te zwaar is voor 1 persoon. Je bestelling kan tot maximaal 3 hoog worden afgeleverd mits de woning vrij en toegankelijk is zonder obstakels. De producten kunnen worden gemonteerd en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Oude artikelen worden niet mee retour genomen.

Montage instructies banken
·
Bilbao
· Lyon hoekpoot
· 
Lyon rechthoekige poot
· 
Malmö
· 
Oslo
· Porto
· Sevilla en Sevilla hoekstuk
· 
Siena
· Sofia
· Stockholm

Rebellenclub Bezorgdienst

We hebben ook onze eigen bezorgdienst. Soms maken we gebruik van ons eigen transport. Er wordt dan door ons op voorhand contact met je opgenomen om een datum en tijd af te spreken. 

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen; neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice.


Heb je de bezorgdatum niet aangepast, maar staan de bezorgers toch voor een gesloten deur, dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen.