Jouw nieuwe meubels thuis afgeleverd

Bezorging

Hier vind je alle informatie over de bezorging van jouw meubel. Hoe we jouw meubel bezorgen en hoe jij kan opmeten of het past.
Maar ook wat te doen bij schade bij bezorging en hoe je de poten onder jouw nieuwe bank monteert.

Levering grote meubels

Indien je een bank of kast gekocht hebt, dan versturen we deze via onze koeriersdienst GWL. Grote producten worden altijd op afspraak bezorgd. 

Levering banken & fauteuils
Je bestelling kan tot maximaal 3 hoog worden afgeleverd mits de woning vrij toegankelijk is zonder obstakels. Uitgaande van toegankelijkheid met lift en steekwagen of meubelhondjes. Als er geen lift aanwezig is of een bank niet door het trappenhuis past, dan kan de klant ervoor kiezen zelf een verhuislift te huren. 

We zetten de bank voor je in de woonkamer, monteren de poten en nemen het verpakkingsmateriaal mee*.  Oude artikelen worden niet mee retour genomen.

*uitsluitend bij banken, hockers en fauteuils.

Gratis verzending boven € 50

Bezorging grote meubelen altijd op afspraak

Poten gemonteerd en verpakking meegenomen

Overige meubels

Alle overige producten worden verpakt en half gemonteerd of ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd. Er zit altijd een montage instructie bij zodat je ze zelf makkelijk in elkaar zet.

Kleinere pakketten

Kleine pakketten worden door onze fulfillment partner verzonden via het distributienetwerk van GLS. Na verzending ontvang je een track en trace waarmee je het pakket kan volgen. Handig, want zo kun jij zien wanneer de bezorger van GLS langskomt. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, kunnen wij met de Track & Trace zien waar jouw pakketje is.

Levering België

Voor levering van meubels, fauteuils en banken in België hanteren we een toeslag van 99 euro, met een 2-mans bezorging kost dit totaal 179,99 euro. We kunnen niet in geheel België leveren, zo ongeveer tot de hoogte van Brussel leveren wij nog. Neem voor bestelling contact op als je twijfelt of we bij jou kunnen leveren. 
Let op! De montageservice van poten is niet mogelijk.

meten is weten

Gaat het passen?

Bekijk vooraf goed of de bank of meubel bij je naar binnen past. Denk ook aan het opmeten van de lift, hal en trappenhuis. En dan ook aan de hoogte van het plafond, een bank is een groot pakket en het moet de draaihoek kunnen maken. Het opmeten is je eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel denken onze stylisten of transporteur gratis met je mee voordat je de bestelling plaatst. De maten van onze producten vind je op onze website of kan je opvragen bij onze collega’s. We helpen je graag! Denk ook aan 5-15 cm speling door verpakkingsmateriaal.

Kom je er niet helemaal uit? Dan kan onze transporteur op voorhand tegen betaling  bij je langskomen om de situatie te bekijken.

Mocht blijken bij bezorging dat de bestelde bank toch niet in de woning past, dan zal in overleg met onze koeriersdienst worden gekeken naar andere mogelijkheden voor bezorging. Als wordt besloten om de bank weer mee te nemen om later opnieuw te bezorgen zijn daar kosten aan verbonden, deze bedragen € 150,-. 

Rebellenclub bezorgservice - wij leveren gratis bij jou thuis vanaf € 50

Vooraf aan levering

De bezorgafspraak

Inplannen afspraak

Heb je een aanbetaling gedaan? Voor levering sturen we je een betalingslink. Betalen kan simpel via onze website waar je al onze betaalopties kan kiezen.

Daarna neemt onze koeriersdienst GWL contact met je op om de afleverdatum af te stemmen. Je krijgt een tijdvak van 2 - 4 uur en 24 uur voor bezorging ontvang je een sms met een herinnering van de levering.

Wijzigen afspraak

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen? Neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice of direct met koeriersdienst GWL (dit is keuze 1 in ons belmenu). Heb je de bezorgdatum niet (op tijd) aangepast en staan de bezorgers toch voor een gesloten deur? Dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor wordt 150 euro aan extra kosten in rekening gebracht.

Opslagkosten

We kunnen je product tot 4 weken na ontvangst in ons magazijn gratis opslaan. Wil je hier langer gebruik van maken dan betaal je 25 euro opslagkosten per week. Weet je nu al dat je de bank of je meubel verder in de toekomst zou willen ontvangen? Geef dan de verste leverdatum aan bij het plaatsen van je bestelling, of mail ons tot 1 week na bestelling op service@rebellenclub.com met je gewenste leverweek. We passen het handmatig voor je aan.

hè, vervelend, als er toch wat mis is gegaan

Schade bij levering

Onze koeriersdienst werkt zeer zorgvuldig, mocht er toch schade zijn ontstaan in de woning tijdens levering. Meld dit graag direct bij onze chauffeurs. Zij noteren deze schade op het afleverbewijs en kunnen van de betreffende schade direct foto's nemen. De schade zal dan verder opgepakt worden door onze vervoerder voor verdere afhandeling. 

Mocht de schade op het moment van bezorging niet geconstateerd zijn, dan is de mogelijkheid deze met een aanvullende toelichting en foto's alsnog binnen 48 uur vanaf het moment van bezorging te melden via ons serviceformulier. Wij zorgen ervoor dat dit direct wordt doorgezet naar onze vervoerder. Schades die later dan 48 uur na levering gemeld worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

Een fris idee om op te zitten

Montage van de poten

Jouw droombank wordt geleverd zonder de poten er onder. Het monteren van de poten is zo gebeurd. Kijk hieronder hoe je deze zelf kan monteren.

Instructievideo

Montage Poten

Nog een keer nodig?

Montage instructies banken