Rebellenclub inspiratie - de club van frisse ideeën

Jouw nieuwe meubels thuis afgeleverd

Bezorging

Bezorgkosten
Bij een bestelling van 50 euro of meer zijn de bezorgkosten in Nederland gratis. Onder 50 euro worden de verzendkosten weergegeven in het kassamandje. Het bedrag varieert per gewicht en formaat van het pakket.

Kleinere pakketten
Kleine pakketten worden door onze fulfillment partner verzonden via het distributienetwerk van GLS. Na verzending ontvang je een track en trace waarmee je het pakket kan volgen. Handig, want zo kun jij zien wanneer de bezorger van GLS langskomt. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, kunnen wij met de Track & Trace zien waar jouw pakketje is.

Levering meubels
Indien je een bank of kast gekocht hebt dan versturen we deze via koeriersdienst GWL. Grote producten worden altijd op afspraak bezorgd. GWL neemt contact met je op om de afleverdatum met je af te stemmen. De producten worden verpakt en ongemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond geleverd.

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen; neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice of direct met koeriersdienst GWL.
Heb je de bezorgdatum niet aangepast, maar staan de bezorgers toch voor een gesloten deur, dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Optioneel: 2-mansbezorging uitsluitend voor banken, hockers, fauteuils en maatwerk eetkamertafels
We bieden je de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 99 euro gebruik te maken van 2-mansbezorging door GWL. Voor de Lyon en Lyon XL bank is dit verplicht omdat deze te zwaar is voor 1 persoon. Je bestelling kan tot maximaal 3 hoog worden afgeleverd mits de woning vrij toegankelijk is zonder obstakels. De producten kunnen worden gemonteerd en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Oude artikelen worden niet mee retour genomen.

Montage instructies banken
·
Bilbao
· Lyon hoekpoot
· 
Lyon rechthoekige poot
· 
Malmö
· 
Oslo
· Porto
· Sevilla en Sevilla hoekstuk
· 
Siena
· Stockholm

Rebellenclub Bezorgdienst

We hebben ook onze eigen bezorgdienst, soms maken we daar gebruik van. Er wordt dan door ons op voorhand contact met je opgenomen om een datum en tijd af te spreken. 

Heb je een afspraak maar komt er even wat tussen; neem 48 uur voor bezorging contact op met onze klantenservice.

Heb je de bezorgdatum niet aangepast, maar staan de bezorgers toch voor een gesloten deur, dan zal er contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen. 

Rebellenclub bezorgservice - wij leveren gratis bij jou thuis vanaf € 50