gratis interieuradvies

Wat kan je verwachten

In onze winkels, bij jouw thuis of online

Gratis interieuradvies

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Onze stylisten hebben veel ervaring, en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een passend advies. Ben jij ook enthousiast? Plan je afspraak!
In onze winkels en in een straal van 50km rondom onze winkel komen we zelfs gratis en geheel vrijblijvend ook naar jouw huis.

Onze stylisten op locatie Den Bosch staan 7 dagen per week voor je klaar! Ze helpen je graag met persoonlijk advies.

Afspraak in Den Bosch

Brandstore in hét woonwarenhuis van 't Gooi: Nijhof. Hier staan onze stylistes 7 dagen per week klaar met koffie en advies.

Plan Afspraak in Baarn

Onze mooie locatie in Stadshart Amstelveen is 7 dagen per week open. Onze stylistes helpen je graag met persoonlijk advies.

Kom naar Amstelveen

Onze stylistes in The Mall of the Netherlands te Leidschendam. Natuurlijk zijn ook hier al onze stoffen aanwezig in het stylingatelier.

Plan afspraak in The Mall

We komen binnen een straal van 50 km ook naar jou toe voor persoonlijk advies. Boek hier jouw gratis afspraak voor een styliste.

Plan je advies thuis

Je kan ook een online gesprek inplannen met een van onze stylistes, we kijken graag via zoom met je mee.

plan een online advies