gratis interieuradvies

Wat kan je verwachten

In onze winkels, bij jouw thuis of online

Gratis interieuradvies

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Onze stylisten hebben veel ervaring, en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een passend advies. Ben jij ook enthousiast? Plan je afspraak hieronder! Bij bij het interieuradvies krijg je een kadokaart van €25!
In onze winkels en in een straal van 50km rondom onze winkel komen we zelfs gratis en geheel vrijblijvend ook naar jouw huis.

Plan in en ontvang € 25 kadokaart

Gratis interieuradvies in alle winkels

Brandstore in hét woonwarenhuis van 't Gooi: Nijhof. Hier staan onze stylistes van woensdag t/m zondag voor je klaar met koffie en advies.

Plan Afspraak in Baarn

De meest uitgebreide Rebellenclub collectie vind je in ons Homestudios Experience Center te Utrecht. Alleen op afspraak.

Plan afspraak in Utrecht

We komen binnen een straal van 50 km ook naar jou toe voor persoonlijk advies. Boek hier jouw gratis afspraak voor een styliste.

Plan je advies thuis

Je kan ook een online gesprek inplannen met een van onze stylistes, we kijken graag via zoom met je mee.

plan een online advies