Gratis interieuradvies, in onze winkels, bij jouw thuis of online

Wat kan je verwachten?

Onze stylisten hebben veel ervaring, en weten van iedere ruimte iets moois te maken. Onze passie voor mooie producten creëren, kunnen we nu samenbrengen en toepassen bij je thuis in de vorm van een interieur advies.

Ben je op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Wil je meer contrast of zoek je juist een kleur die verbinding creëert tussen de overgang van keuken naar woonkamer? Of hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen vraag of wens is ons te gek om aan de slag te gaan!

We zouden het erg leuk vinden om voor je aan de slag te mogen gaan met een mooi advies! Ben jij ook enthousiast? Lees dan snel verder, en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

De meest uitgebreide Rebellenclub collectie vind je in ons Homestudios Experience Center te Utrecht. Alleen op afspraak.

Plan afspraak in Utrecht

Brandstore in hét woonwarenhuis van 't Gooi: Nijhof. Hier staan onze stylistes 7 dagen per week klaar met koffie en advies.

Plan Afspraak in Baarn

Onze mooie locatie in Stadshart Amstelveen is 7 dagen per week open. Onze stylistes helpen je graag met persoonlijk advies.

Kom naar Amstelveen

Onze stylistes in The Mall of the Netherlands te Leidschendam. Natuurlijk zijn ook hier al onze stoffen aanwezig in het stylingatelier.

Plan afspraak in The Mall

We komen binnen een straal van 50 km ook naar jou toe voor persoonlijk advies. Boek hier jouw gratis afspraak voor een styliste.

Plan je advies thuis

Je kan ook een online gesprek inplannen met een van onze stylistes, we kijken graag via zoom met je mee.

plan een online advies

15 maart openen wij ons nieuwste clubhuis in Den Bosch. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en hoor het als eerste!

Schrijf je in