b2b

VAN STYLING KLUS TOT EXPERIENCE CENTER

De Rebellenclub is trots partner van Homestudios, het experience center van Koninklijke BAM Groep. Daarnaast doen we regelmatig projecten voor het bedrijfsleven. Van concept en stylingplan tot het volledig ontzorgen van partners.  Het is ook mogelijk om zakelijk bij ons in te kopen. Wij leveren aan retailers, horeca, bedrijven, stylisten, etc. Naast onze eigen collectie kunnen we ook de meeste toonaangevende meubelmerken aanbieden. 

Homestudios by BAM

Homestudios richt zich op het optimaal bedienen van toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning. Homestudios inspireert en faciliteert hen via een unieke digitale en fysieke klantreis. Rebellenclub biedt in samenwerking met Homestudios  een compleet aanbod van meubels, woonaccessoires en vloerkleden in alle prijsklassen, die zowel fysiek in het Homestudios Experience Center als online gepresenteerd worden. Toekomstige bewoners kunnen gaan kiezen uit een uitgebreid assortiment van de toonaangevende merken: Auping, BepureHome, Bodilson, Bolia, Coming Lifestyle & Kids, Dutchbone, Noodles, Noodles & Noodles, Riverdale, Spruitje, Stylegreen, Vitra, Vloerkledenwinkel, vtwonen, Woood en Zuiver.

Daim Vastgoed

We hebben Daim Vastgoed mogen helpen bij het samenstellen en leveren van meubels en accessoires voor een aantal appartementen in Rotterdam. Daim Vastgoed heeft meerdere volledig gestoffeerde appartementen in hun portefeuille. 

Skybox Amsterdam Arena

Voor Koninklijke BAM groep hebben we meegedacht over de inrichting van de Skybox in de Amsterdam Arena. We hebben o.a. een op maar gemaakte vertical tuin geleverd inclusief signing.

Maverick Training

De slogan van’ Maverick Training is ‘Cause The Earth Needs Rebels’. Dan kan je natuurlijk niet anders dan samen met ons de lounge ruimte van je nieuwe sportschool inrichten. Zoals eigenaar en oprichter Pieter Bulsink zegt; “Een plek waar je na je training nog even kunt zitten, kletsen, bijkomen én waar je jezelf thuisvoelt in een toffe setting”. 

Kan jij ook wel een Rebel gebruiken?

We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.  Stuur ons een mailtje met meer info en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.