Rebellenclub inspiratie - de club van frisse ideeën

Contact

WE HELPEN JE GRAAG!

Rebellenclub Clubhuis
In onze showrooms bij Nijhof in Baarn, Mall of The Netherlands in Den Haag en Amstelveen Stadshart ben je 7 dagen per week welkom. Gaetano, Nikki, Tess, Tasha, Joy en Ingrid helpen je van maandag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Dat kan via service@rebellenclub.com 

Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen! Nijhof vind je op de Minervaweg 3 in Baarn. Het adres van onze showroom bij Mall of The Netherlands is Kamperfoelie 2. Onze locatie in Amstelveen vind je op Binnenhof 19. Bij alle locaties is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Rebellenclub webshop
Heb je een vraag over de Rebellenclub webshop of over een bestelling? Stuur dan een mailtje naar service@rebellenclub.com. We reageren op werkdagen binnen 48 uur na ontvangst van je mail.  

Rebellenclub collectie
Heb je een idee voor een nieuw product of wil je graag met ons samenwerken aan nieuwe items voor de Rebellenclub collectie? Verras Anne de Lange met een leuk mailtje via anne@rebellenclub.com

Pers, Events & marketing
Wil je een beeld van ons gebruiken of een product voor een fotoshoot? Of heb je een idee voor een promotie of beurs. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Neem dan even contact op met Matthijs via matthijs@rebellenclub.com.

Kan ik als influencer jullie producten gebruiken voor fotoshoots?
Ja, dat kan! Natuurlijk vinden we het leuk als onze producten online gedeeld worden.  Producten kan je bij ons lenen voor fotoshoots e.d. We doen echter niet aan betaalde marketing of gratis producten. Bij Albert Heijn kan je ook geen bananen ruilen voor Likes. :-) Wij vinden het belangrijk dat jij je echte mening geeft over de Rebellenclub. Positief of negatief als het maar eerlijk is. Daar kunnen wij en onze klanten iets van leren. Heb je een leuk idee? Mail Anne via anne@rebellenclub.com

CONTACT

Bedrijfsgegevens
Rebellenclub B.V.
Mozartlaan 27 - D1.1
1217 CM Hilversum
(Geen bezoek en retouradres)

KVK: 70518742
BTW #: NL858355462B01
Rabobank Hilversum: NL48 RABO 0303150769
info@rebellenclub.com

Service
We zijn een kleine club en ook aan onze kant gaat er helaas weleens iets mis. Antwoorden op de meestgestelde vragen kan je op onze FAQ-pagina vinden. Laat het ons gerust weten als jouw vraag daar niet bij staat en we je ergens bij kunnen helpen. Dit kan via service@rebellenclub.com, vermeld je ordernummer en we gaan een oplossing voor je zoeken. Of vul onderstaand formulier in, op werkdagen reageren we altijd binnen 48 uur. 

We zijn van maandag t/m vrijdag van 10 tot 16 uur ook telefonisch bereikbaar op 085-8088194.

Heb je een bestelling geplaatst via fonQ, Bol.com of Loods 5, neem dan contact op met het verkooppunt.

Heb je een klacht over levering, bezorging of onze producten?
Uiteraard heel vervelend en we gaan ons best doen om tot een passende oplossing te komen. Vul ons klachtenformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.