Gratis verzending vanaf 50 euro. | Bezoek ook ons Clubhuis bij Nijhof in Baarn.

Contact

Rebellenclub Brand Store

In onze Brand Store bij Nijhof in Baarn ben je 7 dagen per week welkom. Anne en Quita helpen je van dinsdag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.  

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Dat kan via anne@rebellenclub.com of 035-548 62 13.‬ Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!. Nijhof vind je op de Minervaweg 3 in Baarn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Rebellenclub webshop

Heb je een vraag over de Rebellenclub webshop of over een bestelling? Stuur dan een mailtje naar info@rebellenclub.com. We reageren op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van je mail. 

Service

We zijn een kleine club en ook aan onze kant gaat er helaas weleens iets mis. Laat het ons gerust weten als we ergens bij kunnen helpen. Stuur Arja een mailtje via arja@rebellenclub.com met daarin je gegevens en ordernummer en we proberen het zo goed mogelijk op te lossen. We reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur. 

Rebellenclub collectie

Heb je een idee voor een nieuw product of wil je graag met ons samenwerken aan nieuwe items voor de Rebellenclub collectie? Verras Anne de Lange met een leuk mailtje via anne@rebellenclub.com

Pers, Events & marketing

Wil je een beeld van ons gebruiken of een product voor een fotoshoot? Of heb je een idee voor een promotie of beurs. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Neem dan even contact op met Matthijs via matthijs@rebellenclub.com.

Kan ik als influencer jullie producten gebruiken voor fotoshoots?

Ja, dat kan!. Natuurlijk vinden we het leuk als onze producten online gedeeld worden.  Producten kan je bij ons lenen voor fotoshoots e.d. We doen echter niet aan betaalde marketing of gratis producten. Bij Albert Heijn kan je ook geen bananen ruilen voor Likes. :-) Wij vinden het belangrijk dat jij je echte mening geeft over de Rebellenclub. Positief of negatief als het maar eerlijk is. Daar kunnen wij en onze klanten iets van leren. Heb je een leuk idee? Mail Anne via anne@rebellenclub.com


Bedrijfsgegevens

De Rebellenclub BV
Jacob Catsstraat 5
1215 EW Hilversum
(Geen bezoek en retouradres)

KVK: 70518742
BTW #: NL858355462B01
Rabobank Hilversum: NL48 RABO 0303150769
shop@rebellenclub.com