Contact

WE HELPEN JE GRAAG!

Rebellenclub Clubhuis
We hebben 2 showrooms in Nederland. Je bent woensdag t/m zondag van harte welkom in Woonwarenhuis Nijhof te Baarn. Onze stylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kan je in ons styling atelier inspiratie opdoen. Daarnaast ben je van maandag t/m vrijdag welkom op afspraak in het Homestudios Experience Center in Utrecht. Hier hebben wij 14 modelwoningen ingericht hebben met onze meubels en ervaar je onze meubels in een woonkamer.

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Dat kan via service@rebellenclub.com.

Rebellenclub webshop
Heb je een vraag over de Rebellenclub webshop of over een bestelling? Stuur dan een mailtje naar service@rebellenclub.com. We reageren op werkdagen binnen 48 uur na ontvangst van je mail.  

Rebellenclub collectie
Heb je een idee voor een nieuw product of wil je graag met ons samenwerken aan nieuwe items voor de Rebellenclub collectie? Verras Tasha met een leuk mailtje via service@rebellenclub.com

Pers, Events & marketing
Wil je een beeld van ons gebruiken of een product voor een fotoshoot? Of heb je een idee voor een promotie of beurs. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Neem dan even contact op met Lotte via info@rebellenclub.com.

Kan ik als influencer jullie producten gebruiken voor fotoshoots?
Ja, dat kan! Natuurlijk vinden we het leuk als onze producten online gedeeld worden. Producten kan je bij ons lenen voor fotoshoots e.d. We doen echter niet aan betaalde marketing of gratis producten. Bij Albert Heijn kan je ook geen bananen ruilen voor Likes. :-) Wij vinden het belangrijk dat jij je echte mening geeft over de Rebellenclub. Positief of negatief als het maar eerlijk is. Daar kunnen wij en onze klanten iets van leren. Heb je een leuk idee? Mail Nadine via service@rebellenclub.com.

CONTACT

Bedrijfsgegevens
Rebellenclub is een onderdeel van Loff Design BV.
Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 19
Dresselhuis Paviljoen H10-12 
1213 RH | Hilversum

(Geen bezoek en retouradres)

KVK: 86231170
BTW: NL863903162B01
SNS Bank NL07 SNSB 8839272569
info@rebellenclub.com

Service
We zijn een kleine club en ook aan onze kant gaat er helaas weleens iets mis. Antwoorden op de meestgestelde vragen kan je op onze FAQ-pagina vinden. Laat het ons gerust weten als jouw vraag daar niet bij staat en we je ergens bij kunnen helpen. Dit kan via service@rebellenclub.com, vermeld je ordernummer en we gaan een oplossing voor je zoeken. Of vul onderstaand formulier in, op werkdagen reageren we altijd binnen 48 uur. 

We zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 13:00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8088194.
Je kan een voicemail achterlaten buiten deze openingstijden of mailen naar service@rebellenclub.com. Op werkdagen reageren we binnen 48 uur. 

Heb je een bestelling geplaatst via fonQ, vtwonen.nl, Bol.com of Loods 5, neem dan contact op met het verkooppunt.

Heb je een klacht over levering, bezorging of onze producten?
Uiteraard heel vervelend en we gaan ons best doen om tot een passende oplossing te komen. Vul ons klachtenformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor overige vragen kan je onderstaand formulier gebruiken