Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig?

We hebben diverse modellen zodat er altijd eentje bij je interieur past. Van een compacte ronde tafel voor in je loft tot een uitschuifbare tafel waardoor je met alle vrienden en familie kan genieten van lange avonden met een goed glas wijn. Hieronder vind je een aantal tips, Kom je er niet uit? Mail ons dan of kom langs in onze shop voor een gratis advies. 

Alle eetkamertafels van de Rebellenclub worden gratis bij je thuisbezorgd in Nederland.

Rechthoekige Tafels

Strak en stijlvol, onze rechthoekige eettafels zijn perfect voor gezellige diners. Met genoeg ruimte voor iedereen en een minimalistisch design, maken ze elke maaltijd een feestje!schoon.

Ronde Tafels

Geen hoeken, alleen maar gezelligheid! Onze ronde eettafels creëren een intieme sfeer en nodigen uit tot levendige gesprekken. Een perfecte match voor sociale etentjes en familiebijeenkomsten.

Ovale Tafels

De perfecte mix tussen rond en rechthoekig! Onze ovale eettafels brengen elegantie in de ruimte, terwijl de vloeiende vorm zorgt voor een warm welkom. Ideaal voor een chique eetervaring.

Organische Tafels

Voor de vrije geesten onder ons! Onze organische eettafels hebben natuurlijke vormen die de ruimte een speelse touch geven. Breng de natuur naar binnen en laat je huis tot leven komen.

Vierkante Tafels

Strak en toch gedurfd, onze vierkante eettafels zijn een statement in elke ruimte. Perfect voor een moderne uitstraling en geweldig voor kleine gezelschappen. Laat het vierkante feest beginnen!

Uitschuifbare Tafels

Ruimte nodig? Geen probleem! Onze uitschuifbare eettafels passen zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Van intiem dineren tot grootschalige feesten, deze tafels zijn de helden van flexibiliteit!

Zo kies je de ideale tafel!

Welke grootte moet je kopen, welk design, welk model en welke kleur? Het is niet altijd eenvoudig om de ideale tafel te kiezen. Daarom helpen we je graag bij uitkiezen van je perfecte tafel.

Ideale hoogte

Bijna alle eetkamertafels in de Rebellenclub collectie hebben een hoogte tussen 76 en 79 centimeter. De perfect hoogte van je eettafel voor jou is afhankelijk van wat jullie zelf prettig vinden. Voor langere mensen is een hogere tafel net even wat fijner. We raden je ook aan om de hoogte van jullie eetkamerstoelen op te meten. Zorg dat je de hoogte van je tafel hierop afstemt. Eetkamerstoelen met een lage zit zijn niet comfortabel bij een hoge eetkamertafel.

Passen mijn stoelen?

Je zit pas echt lekker als je voldoende ruimte hebt. Reken dan ook zeker 70 cm ruimte per persoon en minimaal 10 cm ruimte tussen je benen en de tafelregel. Denk ook aan de hoogte van eventuele armleuningen.  

Kijk ook goed naar de vorm en poten van je eetkamerstoelen en kies hier het ideale model eetkamertafel bij. Ons team kan je hierbij gratis adviseren. 

Materiaal & onderhoud

Het is ook slim om na te denken welk materiaal past bij jouw gebruik. Een gezin met kinderen kan misschien beter geen fineer nemen, dat is kwetsbaarder dan massief hout. Massief hout is af te schuren is en opnieuw te lakken als er schade is ontstaan.

Beton is sterk maar relatief ontvankelijk voor vlekken, glas heeft een strakke uitstraling maar is gevoelig voor krassen. Lees ook onze pagina over onderhoud van je tafel.

Onze stylisten helpen je graag

Gratis persoonlijk advies

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan ben je van harte welkom in onze winkels. Op afspraak ben je welkom in het Homestudios Experience Center in Utrecht. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Plan jouw gratis interieuradvies