Rebellenclub Clubhuis bij Nijhof BaarN

In ons clubhuis bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn ben je 7 dagen per week welkom. Je vindt ons tegenover de roltrappen op de begane grond.
Onze eigen stylistes staan hier op donderdag, vrijdag en zaterdag voor je klaar om jou te voorzien van persoonlijk interieuradvies. 

Ook hier wisselt onze collectie regelmatig. Kom je voor een bepaald artikel of wil je weten of het op voorraad is, neem dan vooraf contact met ons op. 

Zien we je gauw?

Routebeschrijving Nijhof Baarn

Onze clubhuizen boordevol advies en inspiratie!

Voor het beste advies over onze collectie ben je van harte welkom in één van onze Clubhuizen. Ons team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in inspirerende settings.

ADRES Nijhof Baarn

Dit Clubhuis kan je vinden als shop in shop in Woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Bij Nijhof vind je alles voor je huis onder 1 dak. Van klussen tot inrichten. Er zijn meerdere Brand Stores, van Auping tot Zuiver. 

Nijhof is 7 dagen per week geopend en vind je op de Minervaweg 3 in Baarn direct aan de A1/A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Stoffencollectie

Natuurlijk is de complete stoffencollectie beschikbaar in onze shops. Onze collega's kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen online te bestellen. Dan kan je thuis nog even kijken of de gekozen stof en kleur daadwerkelijk past bij je inrichting.

OPENINGSTIJDEN NIJHOF

Ma - Za: 09:30 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Persoonlijk interieuradvies op vrijdag en zaterdag tussen 9:30 en 17:00 uur. Plan jouw gratis advies beneden aan deze pagina.
Kijk voor openingstijden tijdens feestdagen op nijhofbaarn.nl

Workshops

Regelmatig organiseren we workshops. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief - het clubblad - want als Rebellenclub lid kan je gratis meedoen met deze activiteiten. 

Binnenspeeltuin & meer!

Samen met de kids op pad? Leuk! Elk weekend kunnen ze gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin bij Nijhof. En na het shoppen kan je bij Kasteel Groeneveld op avontuur. Vergeet Hoeve Ravenstein niet. Favoriet bij onze kids! 

woonwarenhuis Nijhof

Even de tijd nemen om na te denken over je keus? Of je bezoek combineren met een lunch? Maak dan gebruik van La Place bij Nijhof.

In Nijhof zitten ook Riviera Maison en Zuiver. Wij zijn specialist in betaalbaar maatwerk en wij hebben stylistes die jouw graag helpen met het maken van de juiste keuzes.

GRATIS InterieurGESPREK MET ONZE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies? Plan dan even een afspraak in met een van onze stylistes Tess of Sanne via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. Neem gerust foto's van je (woon)kamer mee zodat we je nog beter kunnen adviseren over kleurgebruik en materiaal.

Plan je afspraak in Baarn