Rebellenclub Clubhuis bij Nijhof BaarN

In onze clubhuis bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn ben je 7 dagen per week welkom. Manon en Nadine, helpen je van maandag t/m zondag graag bij het maken van de juiste keuze.  

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Routebeschrijving Nijhof Baarn

Onze clubhuizen boordevol advies en inspiratie!

Voor het beste advies over onze collectie ben je van harte welkom in één van onze Clubhuizen. Ons team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in inspirerende settings.

Adres nijhof Baarn

Ons Clubhuis kan je vinden bij Nijhof in Baarn. Bij Nijhof vind je alles voor je huis onder 1 dak. Van klussen tot inrichten. Er zijn meerdere Brand Stores. Van Auping tot Zuiver. Ook zijn er regelmatig workshops en events. 

Nijhof is 7 dagen per week geopend en vind je op de Minervaweg 3 in Baarn. Direct aan de A1/A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Openingstijden nijhof

Ma - Do: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Kijk voor openingen tijdens feestdagen op nijhofbaarn.nl

Rebellenclub Stoffencollectie

Natuurlijk is de complete Rebellenclub Stoffencollectie beschikbaar in onze shops. Onze collega's kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen te lenen. Dan kan je thuis nog even kijken of de gekozen stof en kleur daadwerkelijk past bij je inrichting.

Workshops

Zodra de Corona Maatregelen het weer toelaten organiseren we weer leuke workshop. Als Rebellenclub lid kan je gratis meedoen met deze activiteiten.

Ook voor de lekkere trek

Even de tijd nemen om na te denken over je keus? Of je bezoek combineren met een lunch? Maak dan gebruik van La Place bij Nijhof. Natuurlijk met een fijn terras en elke dag vers!Binnenspeeltuin & meer!

Samen met de kids op pad? Leuk! Elk weekend kunnen ze gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin bij Nijhof. En na het shoppen kan je bij Kasteel Groeneveld op avontuur. Vergeet Hoeve Ravenstein niet. Favoriet bij onze kids!


Gratis adviesgesprek

Wil je een uitgebreid advies? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Tess via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. Neem gerust foto's van je (woon)kamer mee zodat we je nog beter kunnen adviseren over kleurgebruik en materiaal.

Plan je afpsraak