5 inspirerende ideeën voor statements in je interieur!

Wij houden van eyecatchers! Bijzondere items die passen bij jouw persoonlijkheid. Door het toevoegen van een statement in je interieur kun je jouw eigen verhaal vertellen en een ruimte creëren die echt bij jou past! 

Of je nu houdt van opvallende vloerkleden, bijzondere verlichting of juist subtiele en betekenisvolle accenten, er zijn talloze manieren om statements toe te passen in je interieur. We delen graag 5 ideeën om je alvast op weg te helpen: 

  1. Meubels: Verschillende meubelstukken zoals tafels, fauteuils en kasten hoeven niet alleen functioneel te zijn maar kunnen een krachtig statement maken in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een eetkamertafel met een uniek ontwerp, zoals een gedurfde vorm of interessante materialen. Of ga voor een fauteuil met een levendige kleur, of een kast met een uniek design. Wij hebben een mooie selectie statement meubels samengesteld, ontdek wat bij jou past! 

  2. Vloerkleden: Een vloerkleed kan een centraal element zijn dat de aandacht trekt en de hele ruimte doet opleven. Kies voor een opvallend patroon, een gedurfde kleur of een uniek ontwerp. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Abstract en Verfijnd vloerkleden, deze zijn opvallend en speels. Laat kleuren en patronen uit het kleed terugkomen in kussens, gordijnen of andere accessoires voor verbinding en een harmonieus geheel. 

  3. Accentmuur: Geef een muur een opvallende kleur of behang met een gedurfd patroon. Een accentmuur kan een ontzettende sfeermaker zijn en de ruimte transformeren. Ga voor datgene wat jouw persoonlijkheid geflecteerd. 

  4. Verlichting: Verlichting hoeft natuurlijk niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook dienen als een statementstuk in je interieur. Kies voor een opvallende hanglamp, een vloerlamp met een uniek ontwerp of zelfs een tafellamp met een interessante lampenkap. Zo zitten er in ons assortiment verlichting genoeg pareltjes om je interieur mee te laten uitblinken!

  5. Kussens en plaids: Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je bank of fauteuils met kussens en plaids. Ga voor kussens of plaids met opvallende kleuren of materialen. Mix en match verschillende vormen, kleuren en materialen om een unieke look te creëren. 

Wil je graag een statement toevoegen aan je interieur maar vind je dat spannend en weet je niet goed waar te beginnen? Ga dan in gesprek met één van onze enthousiaste stylisten. Zij kijken graag met je mee! Maak snel een afspraak voor een gratis interieuradvies.  

 

 

 


    Rebellenclub

    De specialist in maatwerk

    Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

    Begin met samenstellen
    Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub