Transformeer jouw interieur met een minimalistische woonstijl!

Een opgeruimd en georganiseerd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd, en wie wil dat nou niet? Maar hoe zorg je voor een opgeruimd en georganiseerd interieur?

Wij omarmen hiervoor de minimalistische woonstijl. Bij deze woonstijl draait het onder andere om het bewust kiezen van zorgvuldig geselecteerde meubels die samen een rustgevende en fijne sfeer creëren. 

Transformeer je interieur

Wij geven je graag een aantal tips hoe je in een paar simpele stappen jouw interieur transformeert naar een ruimte waarin je tot rust kunt komen en kunt genieten van de schoonheid van eenvoudige vormen en materialen.

Kleurenpalet: Ga voor een beperkt kleurenpalet met wit, beige en andere neutrale tinten. Deze kleuren vormen de basis. Voeg daar af en toe een accentkleur aan toe om de ruimte levendig te houden. Met de juiste kleuren creëer je ruimtelijkheid en rust, zodat je heerlijk kunt ontspannen. 

Strakke lijnen en vormen: Kies bij het uitzoeken van jouw ideale meubels voor items met strakke lijnen en vormen. Dit zorgt namelijk voor visuele rust in je interieur. Maar ook voor orde en balans. Neem bijvoorbeeld een simpele ovale eetkamertafel met een slank metalen frame zoals eetkamertafel Skals. Deze eetkamertafel heeft een luchtige en open uitstraling die minder visuele ruimte in beslag neemt. Ideaal ook voor kleinere ruimtes.  

Materialen: Gebruik eenvoudige materialen zoals hout, glas en metaal. Deze materialen brengen een gevoel van natuurlijkheid en duurzaamheid met zich mee en passen daarom goed bij de strakke esthetiek van de minimalistische stijl.

Meubels

Laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde collectie met minimalistisch meubels. Wie weet zit jouw droommeubel er wel tussen! Minimalise en eenvoud in je interieur

Interieuradvies

Wil je graag een minimalistische woonstijl toepassen in je interieur maar weet je niet goed welke kleuren je wilt toepassen of wat voor meubels voor de juiste sfeer zorgen? Ga dan met één van onze stylistes in gesprek en ontdek samen hoe je jouw droom interieur kunt realiseren. Plan snel jouw gratis interieuradvies in bij één van onze stylistes. 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub