Creeer jouw Scandi Christmas Stijl

Eenvoud, natuurlijke elementen, en gezelligheid.

Sprankelend, simpel en onweerstaanbaar gezellig - dat is de magie van Scandi Christmas in je interieur! Scandi Christmas, oftewel Scandinavische kerst, is een stijlvolle en minimalistische benadering van interieur en draait om eenvoud, natuurlijke elementen, en gezelligheid.

Wij snappen als geen ander dat je deze stijl zou willen toepassen in jouw interieur, het is namelijk ook één van onze favoriete stijlen! In een paas stappen kun je deze stijl zelf toepassen in jouw interieur! 

Zo creëer je een Scandi Christmas interieur:

Neutrale kleuren: Gebruik een kleurenpalet van wit, crème, grijs en beige als basis. Dit kan de kleur van je muren zijn, maar ook van meubels en decoratieve elementen.

Natuurlijke elementen: Voeg natuurlijke elementen toe, zoals dennengroen, houten ornamenten, dennenappels en takken van sparren. Plaats bijvoorbeeld een mooie houten schaal met dennenappels op tafel of een krans van dennentakken aan de deur.

Warmte met textiel: Introduceer warmte door het gebruik van textiel zoals gebreide dekens, wollen kussens en warme vloerkleden. Kies voor natuurlijke stoffen zoals wol en katoen voor een gezellige uitstraling.

Kaarsen en verlichting: Verlicht de ruimte met kaarsen, lantaarns en warme verlichting. Kies voor kaarsenhouders in Scandinavisch design of plaats enkele kaarsen op een dienblad voor een gezellige sfeer.

Eettafel met versiering: Ga voor een lekkere grote eetkamertafel waar je gezellig kunt samenzijn.Versier de eettafel met eenvoudige tafelkleden, kaarsen en natuurlijke decoraties.

Door deze stappen te volgen, kun je geleidelijk aan de Scandi Christmas-stijl integreren in je interieur en een gezellige, minimalistische kerstsfeer creëren.

Succes! 

Delen maar!

Voel je de trots borrelen nu je alle stappen hebt doorlopen en je interieur straalt? We zouden het geweldig vinden als je jouw interieurfoto's met ons zou delen door ons te taggen op Instagram. We zijn dolenthousiast om jouw creaties te zien.

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub