Maak kennis met styliste Ingrid

interieurstylist stylingadvies

 

 


Mijn naam is Ingrid en werk sinds 1 april jl. bij de Rebellenclub als interieur styliste. De eerste maanden werd ik ingewerkt in onze sfeervolle shop-in-shop bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn en inmiddels werk ik 3 dagen per week in ons splinternieuwe clubhuis in het Stadshart van Amstelveen.


De basis

Ik ben 52 jaar jong en woon samen met mijn man in Nieuwveen, een klein dorpje in het mooie landelijke ‘Groene Hart’. Onze 2 volwassen dochters hebben het nest al verlaten.

Van nature ben ik bezig met het creëren van een fijne sfeer in mijn omgeving. Zowel in mijn huis als in de omgang met de mensen om mij heen. Eigenlijk ben ik altijd bezig met styling en sfeer. Een paar jaar geleden volgde ik een opleiding interieurstyling en werkte ik een tijdje in een woninginrichting zaak waar ik de nodige productkennis opdeed. 

Mijn eigen bedrijf heb ik al jaren. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en mijn verlangen om ‘mooie dingen te maken’. Jarenlang heb ik servies beschilderd in opdracht, workshops gegeven en geschilderd op doek in opdracht en vrij werk gemaakt. Schilderen doe ik nog altijd graag.  Zo heb ik de een aantal jaar masterclasses klassiek schilderen gevolgd bij een bekende kunstenares.  Aan mijn wanden thuis hangen werken van eigen hand, soms verkoop ik ook werken of maak iets speciaal in opdracht voor in een interieur. Het eigen bedrijf heb ik al meer dan 15 jaar naast mijn parttime kantoorbaan.

Tijd voor verandering

Het bleek de hoogste tijd voor een heel andere stap in werk, die kwam als vanzelf toen wij een jaar geleden verhuisden naar een mooie oude woning uit 1925. De liefde voor inrichten, wonen, sfeer en interieurs was er heviger dan ooit tevoren. Ik gooide het roer om en ben me volledig gaan inzetten op interieurs en hing mijn parttime kantoorbaan aan de wilgen. Ik startte een opleiding vastgoedstyling en veranderde mijn bedrijfsnaam en plannen.

En toen was daar de Rebellenclub!

Hier voelde ik mij direct op mijn plek. Ik vind het erg fijn om naar mensen te luisteren en mee te denken en ze te inspireren bij de zoektocht naar hun gedroomde interieur. Dat is de Rebellenclub! Nu is de collectie van de Rebellenclub ook ontzettend sterk en origineel! Het is eigentijds, vernieuwend, sprankelend en enthousiast, evenals de mensen die er werken. Ik voel me als een vis in het water tussen de mooie spullen en de klanten. 

Kom je kennismaken in Amstelveen, daar ben ik 3 dagen per week te vinden, of plan een gratis stylingadviesgesprek in, ik help je graag verder.

Graag tot ziens en een warme groet, Ingrid

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub