Terug naar de basisAls je zoals mij in een druk winkelcentrum staat met veel mensen, geluiden en andere prikkels dan is het echt wel is even fijn om je terug te trekken en even tot jezelf te komen. Zeg nou eerlijk het leven om ons heen vraagt veel van ons toch?


Als klein meisje woonde ik naast het bos en was ik daar regelmatig te vinden. Nu ik in deze regio woon zie ik het bos minimaal en daarom was het een ideale kans om het bos in alle puurheid weer op te zoeken.


Ik hoor je denken waar gaat het verhaal naartoe…en wat heeft dit met interieur te maken?

Overnachten in de Nederlandse natuur

Ik ben samen met mijn gezin via CABINER in de Noord-Veluwe op avontuur gegaan. Wij hebben een heel primitief huisje gehuurd midden in het bos. Ja ook echt midden in het bos. Met onze rugzak en een eenvoudige routebeschrijving zijn wij het bos ingedoken op zoek naar ons huisje.

Na een tijdje lopen kwam achter de bomen een prachtig huisje tevoorschijn! Geheel van hout en voorzien van alleen de basis benodigdheden. Zo pomp je zelf water uit de grond, kook je op een houtkachel en verwarm je het water door de kachel. Licht wordt opgewekt door zonnepanelen, dus op = op. Hoe mooi is deze ervaring om mee te geven aan je kinderen!

cabiner terug naar de basiscabiner terug naar de basiscabiner terug naar de basis

 

 

 

 

 


Uitstraling en sfeer

Uiteraard wil ik het hebben over het huisje en de uitstraling, het is tenslotte een interieur blog. Het huisje is geheel van hout. Puur hout zonder kleurtjes of uitgesproken uitspattingen. De rust die de omgeving geeft is prachtig doorgezet in de woning. Dit is dan gelijk een mooi voorbeeld hoe je door de omgeving je interieur een verhaal kan laten vertellen. Vrijwel iedereen die de uitstraling ziet snapt waarom. In dit geval de kracht van eenvoud.

Met 1 (letherlook) stoel die de link legt naar de dieren in het bos afgewerkt met een prachtig schapen wollen dekentje geeft je nog net even die extra knipoog aan het interieur. Zelf de matrassen zijn van puur en natuurlijke materialen gemaakt.

Ben je zelf de richting soms even kwijt… sluit dan eens je ogen en open ze opnieuw. Neem een stapje terug en ga dan jouw richting op.  Welk verhaal wil jij vertellen in jouw interieur?

eetkamertafel avesta

 

 

 

 

 

 

Toepassen in huis

Misschien spreekt jou de rust zoals in het huisje waar ik zat jou juist wel aan. Binnen onze collectie hebben we hele mooie series die super goed aansluiten. Neem is een kijkje bij de Tarnaby serie of de Avesta serie. Combineer dit met een mooie lichte vloer en natuurlijke materialen zoals wol en katoen, steensoorten, riet etc. en trek zo de rust van de natuur in jouw woning.

Wil je ook die extra knipoog geven pak dan de Fauteuil Otta voor de zachte aanpak. Of ga je meer voor de touch van het Cabiner huisje. Kijk dan is naar de fauteuil Corby of als alternatief de Karlstad. Prachtige blikvangers!

fauteuil otta
fauteuil corby
fauteuil karlstad

 

 

 

 

 

 

Wil je hier nou meer over weten of wil je je verder laten inspireren? Houd onze website in de gaten voor de aankomende workshops en anders zie ik je graag bij een stylingadvies! Dan zetten we samen de puntjes op de i.

“Even alleen
Gewoon maar door
Geen twijfel
Geen aarzeling
Maar de ene
Na de andere pas

Door het stille bos
Zelfs vogels zwijgen
Wolken en knipperend zonlicht
Tussen kale takken

Eenzaamheid
Rottend blad
De laatste zwammen

‘k zou hier willen blijven
Niet voor altijd

Maar wel voor even”

Mees Peet

Liefs Nikki

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub