Van Hout tot aan Keramiek en Bouclé. Welke materialen passen bij jou?

Eetkamertafels en Stoelen: Materialen en Stijlen

Als je op zoek bent naar eetkamertafels en stoelen, is het belangrijk om te bedenken welke materialen het beste bij jouw stijl en behoeften passen. Laat je door ons meenemen en je een kijkje geven in enkele populaire opties. Kom er achter welk materiaal geschikt is voor jou! 

Eetkamertafels: Welk materiaal past bij jou?

Hout/Fineer: Stel je voor: een gezellige brunch op een rustieke houten eettafel. Het geeft dat warme, uitnodigende gevoel dat perfect past bij een landelijk of Scandinavisch interieur. Maar let op, hoewel het duurzaam is, kan het gevoelig zijn voor krassen en vlekken. Perfect voor degenen die een natuurlijke uitstraling willen met een vleugje karakter.

Keramiek: Voor degenen die houden van strak en modern, kan een keramische eettafel de perfecte keuze zijn. Het is duurzaam, hittebestendig en super gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor het minimaliseren van stress over onderhoud.

Marmer: Wie zegt dat je geen vleugje luxe kunt toevoegen aan je eetkamer? Een marmeren tafel straalt elegantie uit en past perfect bij een klassiek of glamoureus interieur. Maar wees gewaarschuwd, het vereist wel regelmatig onderhoud en een iets diepere portemonnee.

Eetkamerstoelen: Kies jouw perfecte zitplek

Bouclé: Dompel jezelf onder in gezelligheid met bouclé eetkamerstoelen. Denk aan zachte, aaibare stoffen die je uitnodigen om te blijven zitten en te genieten van lange diners. Perfect voor een Scandinavisch interieur met een knusse touch.

Hout/Fineer: Terug naar de basis met houten eetkamerstoelen. Ze stralen warmte uit en passen perfect bij een rustiek of bohemien interieur. Maar wees voorzichtig, ze kunnen wat onderhoud vergen om ze in topconditie te houden.

Leatherlook: Voor degenen die de uitstraling van leer willen zonder de prijs, is leatherlook een geweldige optie. Gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren, past het perfect bij een modern of industrieel interieur.

Dus, of je nu kiest voor het rustieke gevoel van hout, de moderne uitstraling van keramiek, of de zachte en warme uitstraling van bouclé, er is een eetkamertafel en eetkamerstoel die perfect bij jou en je interieur past!

Gratis persoonlijk advies

Hulp nodig? Vraag één van onze stylistes om met je mee te kijken onder het genot van een kopje koffie tijden een gratis interieuradvies. Kom langs in een van onze winkels of plan alvast een gratis interieuradvies afspraak in! 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub