Voorjaarsinspiratie! Tips regio Leidschendam

“Spring” the Mall in!

De eerste zonnestralen hebben we mogen voelen, de vogels horen we weer zingen en misschien ben jij al begonnen met de voorjaarsschoonmaak…

In huis ben je misschien begonnen om je indeling weer anders te zetten of misschien pas je wat andere kleur toe. In onze winkels vind je enorm veel inspiratie om jou jeukende handen weer aan het werk te zetten. 

Nu het mooie weer ons wat meer naar buiten gaat trekken is het natuurlijk ontzettend leuk om een dagje uit te plannen. Dit kan zeker in combinatie met een bezoekje aan de Rebellenclub in the Mall of the Netherlands. Ik vertel je graag wat je hier allemaal kan doen!

Naast dat den Haag een enorm leuke stad is waar mooie Historisch panden te zien zijn zitten we hier ook nog dichtbij het strand van Scheveningen. De tramverbindingen zijn hier erg goed geregeld en ligt aan the Mall vast! Madurodam is ook zeker een aanrader om naartoe te gaan aangezien dit heel dicht bij het strand van Scheveningen ligt. Ben je in het centrum van den Haag terecht gekomen.. dan is de “grote markt” echt een gezellige plek om een drankje te nuttigen.

Ben je niet zo van het reizen en vind je de rit naar the Mall of the Netherlands al lang genoeg dan is deze locatie al groot genoeg om je de hele dag te vermaken!

Als je kinderen hebt neem die dan vooral mee! Ik heb zelf een dochter van 4 jaar en een zoon van 2 jaar. In de Mall hebben ze op de 2e etage een indoor speelhal met oppas service. Jij kan rustig op adviesgesprek komen bij ons en de kinderen hebben de tijd van hun leven! Vind je het net even te spannend om je kinderen daar te laten dan kan je later nog een bezoek brengen aan de nieuwe indoor Peppa Pig World of Play. Ik ben er van de week nog geweest en mijn dochter vond het fantastisch. Naast deze leuke activiteiten voor kinderen zijn er nog meer verschillende speelhallen voor kinderen en volwassen.

Zonder kinderen op stap?! Er zijn hier ontzettend veel en unieke winkels te vinden. Bekende grote merken maar ook veel winkels die in Nederland minder bekend zijn. Dat wordt shoppen…!

Op de begane grond kan je daarna even rustig bijkomen in de gezellige foodhall waar je diverse keukens voorbij ziet komen. Ik krijg nu al honger☺

En weer door… want er is nog meer te doen.

Waar ligt jouw voorkeur; bowlen of naar de film? Op de 2e vind je het alle twee. En mocht je lunch gezakt zijn dan kan je aansluiten bij één van de vele restaurantjes die ook op deze verdieping zijn gevestigd. 

Kortom vervelen gaat niet lukken.

Ik hoop dat ik jou warm heb gemaakt om een keer onze kant op te komen en laat je inspireren en ga genieten!

Tot snel!

Nikki

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub