Voorjaarsinspiratie! Tips regio 't Gooi.

'Het Gooi' wat ben je mooi! 

De Rebellenclub in Nijhof Baarn grenst aan het Gooi en ligt in een prachtige groene omgeving. Tegenover Nijhof ligt kasteel Groeneveld in bezit van natuurmonumenten. Een prachtig park omringt met water. Er zijn diverse tentoonstellingen, wandel- en speurtochten. En er is een grand cafe met een prachtig terras gevestigd. De 1e zondag van de maand vind de openlucht markt 'Trots' plaats. 

Niet ver van Baarn ligt paleis Soestdijk. Waar onze oud koningin Juliana met haar echtgenoot prins Bernard woonachtig waren. Het wordt nu gerestaureerd. 

Ook Lage vuursche is vlakbij. In dit kleine dorpje vind je de mooiste midgetgolfbanen. De gras-, biljart- en gravelbaan liggen in prachtige tuinen. Hier vind je ook diverse restaurants voor koffie met gebak of je kan lekker lunchen op het terras. 

In het nabijgelegen Eemnes, is de theetuin 'Brave Hendrik' gevestigd. Een idylische plek waar je terrecht kan voor een hapje en drankje. Voor de kinderen is er een speelgelegenheid. 

Voor de mensen die van shoppen houden, kunnen terrecht in Laren. Met bruisende terrassen voor een biertje of wijntje, mooie boetieks en kledingszaken. Zomers staat hier ook de bekende poffertjes kraam. 

Als je van kunst of tentoonstellingen houdt, kunt u ook een bezoekje brengen aan het Singer museum. Dit museum is in het bezit van een prachtige beeldentuin die is ontworpen door tuinarchitect Piet Oudolf.  

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub