Mijn eigen reeks ansichtkaarten!

Mijn naam is Lisa Pijnenburg en ik loop stage bij Rebellenclub. In mijn 8 maanden stage heb ik ontzettend veel geleerd bij dit bedrijf. Met passie heb ik gewerkt aan deze ansichtkaarten. Ik kreeg deze opdracht om in te spelen op een aantal events en te onderzoeken waar mensen nog kaartjes voor sturen. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en ik ben gaan onderzoeken wat de beste opties waren. Op Pinterest heb ik veel ideeën opgedaan en gekeken naar een leuk ontwerp voor alle kaartjes. 

Met een idee en concept op zak ben ik gaan presenteren. Daar zijn we tot een aantal conclusies gekomen waardoor ik verder kon. Het hele concept ben ik gaan uitwerken en tot eindresultaten gekomen. Voor kerst kreeg ik een Wacom (een klein tekentabletje). Dit kon ik dus goed gebruiken om alle tekeningetjes te maken. Het was even zoeken hoe het werkte, maar ik kon er al snel mee overweg.

Toen kwam de baas en vertelde mij dat er nog meer kaartjes bij moesten komen. Alsof het nog niet genoeg was ;). Deze ben ik dus ook gaan maken. 

De volgende stap was het maken van artikelnummers en barcodes. Daarna moesten al deze codes op de kaartjes gezet worden. Dit was een behoorlijke klus. Er moest ook gecontroleerd worden of alle codes wel werkte. Met al deze voltooide stappen heb ik de bestanden druk klaar gemaakt en opgestuurd naar de drukker.

Ik zat te wachten op kantoor en toen kwamen eindelijk de kaartjes en konden we ze in het echt bekijken. Supertof waren ze geworden! Iedereen wilde ze gelijk hebben. Met de eindresultaten ben ik gaan fotograferen. Het was even zoeken naar een mooie en goede plek om dit te doen. Op kantoor was eigenlijk geen optie. Ik heb van alles geprobeerd, maar het werkt niet. Toen ben ik wat thuis gaan proberen. Ik had de zon mee en kreeg best een paar mooie plaatjes. 

Ik gaf aan het begin van mijn stage aan dat ik meer wilde presenteren. Ik vind dit spannende en lastig, omdat ik niet heel zelfverzekerd ben over mijn werk. Dit leek ons dus een goed project om te gaan presenteren. En niet zomaar presenteren, maar met alle collega’s, vrienden en familie. Met een rood hoofd en veel zenuwen stond ik daar dan, te presenteren. Het was heel spannend, maar ik stond daar wel!

De kaartjes en de foto’s zijn heel goed gelukt, al zeg ik het zelf. Dus een project om heel trots op te zijn! 

Ze zijn in de winkel te koop en te bekijken op de website! 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub