Zo pas je de stijl Urban Comfort toe in jouw interieur

Dit Urban Comfort!

Urban Comfort is een moderne en eigentijdse stijl met minimalistische meubels, een overwegend neutraal kleurenpalet en materialen als metaal en glas gecombineerd met zachte stoffen en ronde vormen. Perfect voor jou als je van een moderne, nette en warme uitstraling houdt!

Ook een favoriet van ons, moeten we eerlijke bekennen! We leggen je daarom maar al te graag uit hoe je in 4 simpele stappen deze woonstijl kunt toepassen in jouw interieur. 

4 stappen om de stijl Urban Comfort toe te passen in jouw interieur

1. Neutrale basis
Start met een neutrale kleurenbasis zoals grijstinten, wit, beige of lichtbruin voor muren, vloeren en grote meubelstukken. Dit geeft de strakke en moderne uitstraling van de stijl weer. Jouw bank kan ook een mooi startpunt zijn en daarom is de kleur van groot belang. Bestel gratis stofstalen om de juiste kleur te bepalen. 

2. Minimalistisch en functioneel meubilair
Ga voor meubels met strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp. Meubelstukken van materialen zoals glas, metaal en keramiek passen goed bij deze stijl. Denk hierbij een strakke modulaire bank, glazen lampen of metalen vitrinekasten met glazen deurtjes. We hebben en collectie gemaakt die hier naadloos bij aansluit!

3. Warme accenten
Voeg warmte toe door middel van zachte vloerkleden en introduceer verschillende texturen en stoffen om de ruimte meer diepte te geven. Denk aan gestoffeerde eetkamerstoelen, kussens, plaids, en gordijnen in zachte materialen zoals wol, bouclé en fluweel. Deze stoffen zorgen voor comfort en brengen warmte in de strakke omgeving.

4. Beperk decoraties
Houd decoraties minimaal. Kies enkele goed geplaatste kunstwerken of decoratieve items, zoals de kussens en plaids van Moyha, maar vermijd overmatige versiering. Less is more in de "Urban Comfort" woonstijl, dus zorg voor een opgeruimde en gestroomlijnde uitstraling.

Liever samen met een interieurstylist aan de gang? 

Dat kan, en snappen we maar al te goed. Het kan soms best lastig zijn om het allemaal in je eentje te moeten doen. Nou, wij staan te popelen om je te helpen bij elke woonvraag die je hebt. Dus kan je wel wat hulp gebruiken? Plan dan een gratis interieuradvies afspraak in bij één van onze stylistes. 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub