WELKOM BIJ HOMESTUDIOS IN UTRECHT

Bijna onze complete collectie kan je bekijken in Homestudios Utrecht. Je bent op afspraak welkom. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Plan je afspraak

ONS CLUBHUIS BOORDEVOL ADVIES EN INSPIRATIE!

Onze nieuwe Rebellenclub showroom bij Westfield Mall of the Netherlands is geopend. De collectie wordt getoond in verschillende woonstijlen en zit boordevol inspiratie. Naast de vaste collectie kan je bij ons ook terecht voor maatwerk. Zo kun je de ontwerpstudio induiken en zelf je bank, poef of kussen ontwerpen én samenstellen.

Ons team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in inspirerende settings.

Benieuwd geworden?

Kijk vast rond in Homestudios

Homestudios Experience center ervaar de Rebellenclub

EXPERIENCE CENTER

Voor een bezoek bij ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. 

De Rebellenclub stylistes helpen je graag, voorzien je van informatie en inspireren je in het experience center.

Gratis interieuradvies

Wil je een uitgebreid advies van onze styliste? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Lotte via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. 

Onze collectie

Wist je dat een groot gedeelte van onze collectie te bewonderen is in deze showroom? Van eetkamertafels, tot aan stoelen en fauteuils. En niet te vergeten onze banken! Je bent van harte welkom om te komen proefzitten en onze stoffen te bekijken.

Ook zijn onze complete stoffen en stalen collectie beschikbaar in onze showrooms. Onze collega's kunnen u voorzien van het beste advies.

Meer shoppen?

Naast producten van de Rebellenclub staan er ook producten van VT wonen in de huizen. Dichtbij homestudios heb je Table du Sud of BySidde zitten. Wij zijn specialist in betaalbaar maatwerk, ook helpen onze stylistes je graag bij het maken van de juiste keuzes.

ADRES HOMESTUDIOS

Je bent van harte welkom om op afspraak ons experience center te bezoeken. Het adres is Proostwetering 31 in Utrecht. Direct gelegen aan de A2. 

Je kan gratis direct voor de deur of op het dak parkeren.

OPENINGSTIJDEN

Alleen op afspraak
Ma-Vrij: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

GRATIS ADVIESGESPREK MET STYLISTE lotte

Wil je een uitgebreid advies van onze stylistes? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Lotte via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. 

Plan je afspraak in Utrecht

Op alle Rebellenclub locaties

Boek jouw gratis interieuradvies