WELKOM BIJ HOMESTUDIOS Experience Center, UTRECHT

Onze meest complete collectie kan je bekijken in Utrecht in het Homestudios Experience Center. Je bent hier welkom op dinsdagen, woensdagen en donderdagen tussen 10:00 en 17:00u.(9&10mei gesloten) Maandagen en vrijdagen uitsluitend te bezoeken op afspraak. Dus kom langs en laat je verrassen!

Compleet ingerichte woningen bekijken bij

Homestudios Experience center

Bezoek onze meest bijzondere locatie, Homestudios. Hier vind je geen winkel, maar kun je ronddwalen door 11 volledig ingerichte woningen, zodat je de Rebellenclub-stijl kunt ervaren, inspiratie kunt opdoen en zien hoe je onze meubels kunt combineren. Een ervaren styliste van ons is altijd aanwezig voor advies en om mee te denken over jouw droom interieur.

Bij Homestudios kan je naast onze collectie ook inspiratie opdoen voor het indelen, afwerken en inrichten van een (nieuwbouw)woning. Daarom zijn ook gehele keukens, sanitair en wand- en vloerafwerking te bekijken.

Benieuwd geworden?

Kijk vast rond in Homestudios

EXPERIENCE CENTER

Voor een bezoek bij ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. 

De Rebellenclub stylistes helpen je graag, voorzien je van informatie en inspireren je in het experience center.

Gratis interieuradvies

Wil je een uitgebreid advies van onze styliste? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Tess of Sanne via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. 

Onze collectie

Wist je dat een groot gedeelte van onze collectie te bewonderen is in deze showroom? Van eetkamertafels, tot aan stoelen en fauteuils. En niet te vergeten onze banken! Je bent van harte welkom om te komen proefzitten en onze stoffen te bekijken.

Ook zijn onze complete stoffen en stalen collectie beschikbaar in onze showrooms. Onze collega's kunnen u voorzien van het beste advies.

Meer shoppen?

Naast producten van de Rebellenclub staan er ook producten van VT wonen in de huizen. Dichtbij homestudios heb je Table du Sud of BySidde zitten. Wij zijn specialist in betaalbaar maatwerk, ook helpen onze stylistes je graag bij het maken van de juiste keuzes.

ADRES HOMESTUDIOS

Je bent van harte welkom om op afspraak ons experience center te bezoeken. Het adres is Proostwetering 31 in Utrecht. Direct gelegen aan de A2. 

Je kan gratis direct voor de deur of op het dak parkeren.

OPENINGSTIJDEN

Zonder afspraak:
Di, Wo, Do: 10:00 - 17:00

Op afspraak:
Ma, Vrij: 8:00 - 17:00

Za / Zo: Gesloten

Gesloten op:
9 & 10 mei
29 juli t/m 9 augustus
24, 27, 30, 31 december

GRATIS ADVIESGESPREK MET STYLISTES TESS EN SANNE

Wil je een uitgebreid advies van onze stylistes? Plan dan even een afspraak in met onze stylistes Tess en Sanne via onderstaand formulier. Zij helpen je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. 

Plan je afspraak in Utrecht

Op alle Rebellenclub locaties

Boek jouw gratis interieuradvies