WELKOM BIJ HOMESTUDIOS IN UTRECHT

Bijna onze complete collectie kan je bekijken in Homestudios Utrecht. Je bent 5 dagen per week op afspraak welkom. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Plan je afspraak

ONS CLUBHUIS BOORDEVOL ADVIES EN INSPIRATIE!

Homestudios is er speciaal om jou te helpen en inspireren om van je huis een thuis te maken. Ruim 7000 vierkante meter vol met inspiratie voor de inrichting van je huis. Waaronder onze meubelcollectie gepresenteerd in inspiratiewoningen en appartementen. Onze stylisten nemen alle tijd voor je en zorgen voor een passend en geheel vrijblijvend advies op maat. Homestudios, alles om van je nieuwe huis een persoonlijk thuis te maken.

EXPERIENCE CENTER

Voor een bezoek bij ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken.

De Rebellenclub stylisten helpen je graag, voorzien je van informatie en inspireren je in het experience center.

Gratis stylingadvies

Wil je een uitgebreid advies van onze stylistes? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Nina via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel.

ADRES HOMESTUDIOS

Je bent van harte welkom om op afspraak ons experience center te bezoeken. Het adres is Proostwetering 31 in Utrecht. Direct gelegen aan de A2.

Je kan heel makkelijk direct voor de deur gratis parkeren.

Onze collectie

Wist je dat een groot gedeelte van onze collectie te bewonderen is in deze showroom? Van eetkamertafels, tot aan stoelen en fauteuils. En niet te vergeten onze banken! Je bent van harte welkom om te komen proefzitten en onze stoffen te bekijken.

Stofstalen

Natuurlijk vind je al onze stofstalen in Homestudios. Maar we hebben ook de stalen van de meeste vloeren, muurverven, lakken, en tegels. Zo weet je zeker dat je de juiste keus maakt.

Openingstijden homestudios

Alleen op afspraak
Ma-Vrij: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten