WELKOM BIJ HOMESTUDIOS IN UTRECHT

In onze clubhuis bij Homestudios in Utrecht ben je 5 dagen per week op afspraak welkom.

Onze collectie wisselt snel. Wil je zeker weten of een bepaald artikel op voorraad is dan raden we aan om op voorhand even contact met ons op te nemen. Wekelijks worden nieuwe producten toegevoegd. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Routebeschrijving Homestudios in Utrecht

ONS CLUBHUIS BOORDEVOL ADVIES EN INSPIRATIE!

Homestudios is er speciaal om jou te helpen en inspireren om van je huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend experience center. En, niet onbelangrijk; met unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking. Alles om van je nieuwe huis een persoonlijk thuis te maken.

ADRES HOMESTUDIOS

Onze nieuwe Rebellenclub showroom bij Homestudios in Utrecht is geopend! Alleen op afspraak. Het adres is Proostwetering 31 - Utrecht.

Je kan heel makkelijk direct voor onze winkel parkeren.

Openingstijden homestudios

Alleen op afspraak
Ma-Vrij: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

EXPERIENCE CENTER

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken.
De ervaren Homestudios specialisten helpen je gebruikmakend van alle informatie en inspiratie die het experience center biedt om persoonlijke keuzes te maken uit de voor jouw woning beschikbare mogelijkheden.Showroom sale

We hebben de laatste weken flink de bezem er doorheen gehaald om straks een frisse start te maken met de nieuwe Rebellenclub collectie. Tijdens het opruimen kwamen we fraaie producten tegen van merken als Riverdale, Bolia, Zuiver, BePureHome, etc. Het zijn showmodellen en meestal zijn ze in prima staat. Soms zijn licht beschadigd. Dit is ook terug te zien in de kortingen die we geven ;-)

DE ONLINE KRACHT VAN HOMESTUDIOS

Alle mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw aangekochte woning zijn inzichtelijk in de woonontwerpen op ‘Mijn Homestudios’. Hier kun je alle opties bekijken en bundelen in jouw persoonlijke ontwerpen. In jouw woonontwerp wordt ook direct duidelijk wat de kosten zijn en of jouw keuzes invloed hebben op het woonoppervlak of het aantal slaapkamers van de woning. Je weet dus precies waar je aan toe bent tijdens het vormgeven van jouw nieuwe huis!

GRATIS ADVIESGESPREK MET ONZE STYLISTES

Wil je een uitgebreid advies van onze stylistes? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Nina via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. Neem gerust foto's van je (woon)kamer mee zodat we je nog beter kunnen adviseren over kleurgebruik en materiaal.

JE KAN OA DE VOLGENDE ITEMS IN ONS CLUBHUIS BEKIJKEN:

Showroom Sale