WELKOM BIJ HOMESTUDIOS IN UTRECHT

Bijna onze complete collectie kan je bekijken in Homestudios Utrecht. Je bent 5 dagen per week op afspraak welkom. Dus kom snel langs en laat je verrassen!

Plan je afspraak

ONS CLUBHUIS BOORDEVOL ADVIES EN INSPIRATIE!

Onze nieuwe Rebellenclub showroom bij Westfield Mall of the Netherlands is geopend. De collectie wordt getoond in verschillende woonstijlen en zit boordevol inspiratie. Naast de vaste collectie kan je bij ons ook terecht voor maatwerk. Zo kun je de ontwerpstudio induiken en zelf je bank, poef of kussen ontwerpen én samenstellen.

Ons team kan je uitgebreid adviseren. Ook kan je een groot deel uit onze collectie vinden in inspirerende settings.

Homestudios Experience center ervaar de Rebellenclub

EXPERIENCE CENTER

Voor een bezoek bij ons Homestudios experience center maak je graag tijd vrij. Want hier vind je in één sfeervolle ruimte alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. 

De Rebellenclub stylistes helpen je graag, voorzien je van informatie en inspireren je in het experience center.

Styliste Nina bij Homestudios

Gratis stylingadvies

Wil je een uitgebreid advies van onze styliste? Plan dan even een afspraak in met onze styliste Nina via onderstaand formulier. Zij helpt je bijvoorbeeld graag met het samenstellen van  de perfecte bank, het indelen van je woonkamer of het matchen van je stoelen met een eetkamertafel. 

Onze collectie

Wist je dat een groot gedeelte van onze collectie te bewonderen is in deze showroom? Van eetkamertafels, tot aan stoelen en fauteuils. En niet te vergeten onze banken! Je bent van harte welkom om te komen proefzitten en onze stoffen te bekijken.

STOFFENCOLLECTIE

Natuurlijk is de complete Rebellenclub Stoffencollectie beschikbaar in onze showrooms. Onze collega's kunnen je voorzien van het beste advies.  

Ook is het mogelijk om stofstalen online te bestellen via onze gratis stalenservice.

ADRES HOMESTUDIOS

Je bent van harte welkom om op afspraak ons experience center te bezoeken. Het adres is Proostwetering 31 in Utrecht. Direct gelegen aan de A2. 

Je kan gratis direct voor de deur of op het dak parkeren.

OPENINGSTIJDEN

Alleen op afspraak
Ma-Vrij: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag t/m vrijdag

Maak een afspraak in Homestudios

Benieuwd geworden?

Kijk vast rond in Homestudios