5 jaar lang genieten van onze

iProteqt service

Met de aanschaf van iProteqt ben je verzekerd van een goede bescherming van je nieuwe meubel en een professionele service aan huis voor 5 jaar lang.

Zo maken we het jou makkelijk.

Zorgeloos genieten van jouw bank

5 jaar vlekkengarantie

Rebellenclub

Productnaam

€45,00

Bescherm jouw bank 5 jaar lang met iProteqt vlekkenservice

Met de aanschaf van iProteqt ben je verzekerd van een goede bescherming van je nieuwe meubel en een professionele service aan huis voor 5 jaar lang.

Zo maken we het jou makkelijk. Bij de Rebellenclub vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk geniet van je aankoop. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Oranje Furniture Care en bieden we het ‘IProteqt’ programma aan op al onze banken. 

iProteqt
Je nieuwe meubel gegarandeerd goed beschermen tegen vlekken en vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen? Kies dan voor iProteqt service. Dan ontvang je samen met je nieuwe zitmeubel ook een complete verzorgingsset om je nieuwe meubel in topconditie te houden. Dé ideale en gemakkelijke manier om je nieuwe zitmeubel zelf goed te beschermen tegen vlekken mét vijf jaar service en garantie.

iProteqt 
Met de aanschaf van iProteqt ben je verzekerd van een goede bescherming van je nieuwe meubel en een professionele service aan huis. Je ontvangt een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee je zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel kunt beschermen en reinigen. Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen, dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden vijf jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd.

Hoe werkt het?
Bestel samen met je nieuwe zitmeubel de juiste iProteqt set. De volgende sets zijn beschikbaar:

Hocker, Fauteuil of eetkamerstoelen
Deze set is geschikt voor 1 Hocker, 1 Fauteuil óf voor 2 eetkamerstoelen. Bestel je twee fauteuils of hockers? Dan heb je dus twee sets nodig.

Rechte bank
Deze set is geschikt voor 1 rechte zitbank.

Hoekbank
Deze set is geschikt voor een bank met een Hoekeiland, met Chaise Longue of een U-Opstelling.

  alle ins en outs

  Hoe werkt iProteqt?

  Bestel iProteqt bij jouw maatwerk meubel
  Bestel iProteqt voordat je Rebellenclub bank, fauteuil, poefje of eetkamerstoel geleverd wordt.

  Wat moet je zelf doen?
  Bij jouw meubel wordt een setje geleverd waarmee je jouw bank volgens bijgeleverde instructies in sprayt.

  Wat te doen bij vlekken?
  Bij het ontstaan van een vlek probeer deze eerst met de bijgeleverde reiniger zelf voorzichtig te verwijderen. Lukt dit niet? Dan kun je dit melden via het bijgeleverde servicebewijs. Komt het overeen met de voorwaarden? Dan komt er een specialist bij je thuis om het probleem te verhelpen.

  Belangrijk
  * Bewaar het servicebewijs in combinatie met je aankoopbewijs.
  * Vraag altijd op voorhand de meest actuele voorwaarden voor de iProteqt service.