5 redenen om te kiezen voor ribstof in je interieur!

Ribstof. Een interieurtrend die je steeds vaker tegenkomt. Ribstof heeft een warme uitstraling en voelt zacht aan, waardoor het perfect is voor meubels zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en kussens!

beige ribstof op eetkamerstoelen

Maar wat zijn nou de voordelen van ribstof? En pas het wel in je interieur? Hieronder geven we je 5 redenen om te kiezen voor ribstof in je interieur. 

  1. Comfortabel: Ribstof voelt zacht en comfortabel aan, ideaal dus voor meubels waarop je een langere tijd wilt zitten of liggen. Bekijk eens onze nieuwste trendbank Lisboa. Een heerlijke lounge bank om op te relaxen.

  2. Duurzaam: Ribstof is over het algemeen duurzamer dan andere soorten stoffen. De stof bestaat meestal uit synthetische vezels, waardoor de stof heel erg sterk is. Dat maakt het minder gevoelig voor slijtage en scheuren, waardoor het langer meegaat.

  3. Warme uitstraling: De textuur van ribstof geeft een warme uitstraling aan je interieur. Het zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer.

  4. Gemakkelijk schoon te maken: Ribstof is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vuil en vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw ribstoffen meubel raden we je ook aan om je meubel te onderhouden en beschermen met onze vlekken beschermer IProteqt.

  5. Veelzijdig: Ribstof kan worden gebruikt in verschillende interieurstijlen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, er is altijd wel een ribstof die bij jouw stijl past.

Bekijk hieronder een aantal van onze favoriete producten met ribstof:

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub