Een geschikte eettafel voor ieder huis!

Vind je het lastig om een geschikte eettafel uit te zoeken? Ieder huis is anders, en daarom is het goed om eens na te denken over welke tafel bij jou past. 

De vorm van je eettafel

We denken al snel aan een rechthoekig model, maar wist je dat er meer mogelijk is? Zo zijn er ook ovale en ronde eettafels. Maar vergeet ook zeker niet de rechthoekige tafels met afgeronde hoeken! Wel zo vriendelijk als je er tegenaan loopt. 

Waar gebruik je je tafel voor?
Rechthoekige tafels bij Rebellenclub

Nodig jij je vrienden weleens uit om een hapje te komen eten? Dan kun je een rechthoekige tafel overwegen. Praktisch gezien kun je hier de meeste stoelen kwijt. Er is al gauw plek voor 6 tot 8 stoelen. En er is genoeg ruimte om al het lekkers op tafel te laten staan.

Ronde eetkamertafel Glasgow zwartEen ronde of ovale eettafel is bij uitstek geschikt voor een kleiner en intiemer gezelschap. Het voordeel van een ronde eettafel is, dat je elkaar allemaal kunt aankijken. Het is vooral erg gezellig, omdat je dichter bij elkaar zit.
Materiaalkeuze

Na de keuze van model, kun je nadenken over het materiaal. Hout is altijd goed en heeft een mooie warme uitstraling. Vooral op een giet- of tegelvloer komt dit prachtig uit. Maar misschien heb je wel een houten vloer, dan is het juist mooi om voor marmer te kiezen. Een koelere en strakke uitstraling. Ook hebben we verschillende zwarte tafels in de collectie. Ondanks de kleur zwart, is de nerf van het hout zichtbaar. Dit geeft een authentiek en natuurlijk gevoel. 

EETKAMERTAFEL NORDBORG OVAAL - ZWART

Bij de Rebellenclub hebben we onze collectie aangevuld met diverse modellen. Bekijk ook zeker eens de rechthoekige tafels met afgeronde hoeken. Ik ben fan! Ze zijn net even anders en ogen minder lomp in de ruimte door de vriendelijke rondingen. 
Online kan je filteren op materiaal, je vindt de filters op mobiel boven de producten en links op desktop. Bekijk hier alle eetkamertafels in onze collectie. 

Plan een afspraak

Kom je er niet uit, of weet je niet hoe je de tafel in de ruimte moet plaatsen? Mail ons gerust, we denken graag met je mee! Of plan een afspraak in met onze stylistes voor persoonlijk advies.

Liefs, Anne

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub