Blog van Anne #13: Dineren aan een duurzame tafel met karakter!

Wij, van de Rebellenclub, doen het graag net even anders! We werken graag samen met getalenteerde Nederlandse ontwerpers en illustratoren. Daardoor kunnen we jou verrassen met unieke en originele producten!

Zo is ook de samenwerking met het toffe ontwerpersduo Jonael en Josha ontstaan! Jonael van der Sloot is bekend van het merk Spruitje, met dit merk realiseert hij prachtige producten waarin natuurlijke elementen centraal staan.

Josha van Studio Josha bedenkt, ontwerpt en realiseert prachtige meubels! Met liefde en passie voor uitstraling, materiaalgebruik en design maakt Josha toffe producten.

De ingrediënten voor een prachtige serie tafels: twee mannen met een eigen identiteit, De Rebellenclub en een hoop ideeën!

De Overtoom serie heeft een stoere industriële– en vintage uitstraling. Dit komt doordat de tafels met de hand gemaakt worden in een loods in Amsterdam West. De poten en het frame van het tafelblad worden gemaakt van staal. Vervolgens wordt het stalen frame op unieke wijze ingelegd met Stadshout. Daardoor krijgt de tafel direct een duurzaam karakter. Stadshout is afkomstig van omgevallen en/of gekapte bomen uit de grote steden. Ze komen uit bekende parken of wijken. Op het tafelblad ontstaat een prachtige mix aan kleuren. Iedere boom is uniek en daardoor is natuurlijk ook iedere tafel uniek!

Dineer je graag aan een lange tafel? Dan is de rechthoekige variant gemaakt voor jou! Deze is verkrijgbaar in verschillende maten: 160x90, 180x90, 200x90 en 220x90 cm.

Tegenwoordig zien we ook steeds meer ronde tafels. Het voordeel? Je kunt iedereen beter spreken, doordat je in een ‘kring’ zit. Het nadeel? Je moet de ruimte delen, dat levert vaak wel een hele gezellige tafelindeling op!

Samen met Jonael en Josha hebben wij hier iets op bedacht; de achthoekige tafel! De gezelligheid van een ronde tafel, maar tegelijkertijd ook gewenste ruimte van een rechthoekige tafel. Deze tafel heeft een diameter van 150 cm.

Je kunt de tafels bewonderen in een van onze Loods 5 locaties. De tafels zijn te vinden in de vestigingen Amersfoort, Sliedrecht en Maastricht. Tot snel op een van onze locaties!

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub