Blog van Anne #16: De woonmaanden zijn aangebroken!

Het is begin september, de dagen worden korter en de temperaturen dalen. We kruipen naar binnen en hebben behoefte aan warmte en sfeer. Die warmte en sfeer kun je ook realiseren met fijne nieuwe woonitems. Daarom deel ik in dit blog graag de fijne en sfeervolle items van de Rebellenclub, waarmee je warmte en sfeer toevoegt!

 

 

 

Kussen Julie Velvet, vanaf €19,95

De Julie kussen serie is verkrijgbaar in 3 kleuren en 3 maten. Met Julie tover je iedere bank om tot een fijne Netflix plek.

Verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen en roze. In de maten 30x50, 40x40 en 60x60 centimeter. 

 

 

Tegeltje aan de wand ‘Roodborstje’, €15,00

In samenwerking met een Haarlems keramiek atelier en Studio Lisa hebben we dit toffe tegeltje kunnen realiseren. Ook met deze tegel haal je het buitenleven van de natuur naar binnen. Verschillende dieren zijn verkrijgbaar.

 

 

 

Stylegreen verticale tuin, vanaf €119,00

Doordat de temperatuur daalt, trekken we naar binnen. We ruilen het buitenleven en de natuur weer in. Met deze verticale tuin van Stylegreen haal je het groen en de natuur weer in huis. 

 

 

Glazen opbergbox Maaike, vanaf €19,95

Ook zo genoten van de zomer en fijne herinneringen? Verzamel mooie stenen of een bijzondere herinnering in de Maaike opbergbox. Zo geef je jouw herinnering een mooi podium en blijft het goed zichtbaar. 

 

 

Vloerkleed Evert, vanaf €349,00

Wat is er nou fijner dan een mooi en warm vloerkleed aan je voeten? Vloerkleed Evert is gemaakt van zuiver wol en gesponnen tot een fijn ontwerp. Verkrijgbaar in 3 verschillende tinten; naturel, licht- en donkergrijs. 

 

 

 

Atelier vaas met oor, €34,95

Samen met het keramiek Atelier hebben we een toffe serie vazen ontwikkeld. Dit model is mijn favoriet, eigentijds en tijdloos. Een fijne basic voor de warm gekleurde boeketten!

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub