Blog van Anne #17: De plek voor een relaxte zondag!

September en oktober zijn de woonmaanden. En daarom is het tijd voor een fijne en nieuwe bank; de ideale plek om een relaxte zondag op door te brengen.

Iedere bank uit de Rebellenclub collectie wordt vernoemd naar een internationale hoofdstad. Van Bilbao tot aan Lisboa. Onze nieuwste aanwinst is een grote kanjer; de Malmö. 

Het voordeel van een Rebellenclub bank? Je kunt je bank zelf samenstellen. Ja, echt! Je betaalt een vaste prijs per opstelling, stof en kleur naar keuze. Daarnaast kun je je aankoop aanvullen met onze All in house service. We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk geniet van je aankoop. En met deze service bieden we je gegarandeerd professionele hulp bij eventuele calamiteiten. 

Ondertussen hebben we al heel wat steden aangedaan; Porto, Copenhagen, Malmö, Lisboa, Bilbao en onze favoriet Berlin. Daarnaast zijn onze banken uit te breiden met een dezelfde hocker, helemaal in stijl dus! Daarnaast zijn de modellen Lisboa en Bilbao uit te breiden met dezelfde fauteuil. Nu is de woonkamer compleet!

Een leuke aanvulling op het verhaal van de Rebellenclub banken; binnenkort is het mogelijk om de stof stalen van de banken toegestuurd te krijgen. Dan weet je zeker dat de bank in je interieur past! 

Zien we je snel op één van onze Loods 5 locaties?

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub