Blog van Anne #2: Kerstoom eruit, Big Brother er in!

Kerstoom eruit – Big Brother in!

Hebben jullie ook een fijne Kerst gehad? Wij, van de Rebellenclub, hebben heerlijk genoten van de sfeervolle en warme dagen.

Als team sluiten wij ons jaar af met het jaarlijkse Rebellenclub Kerstdiner. Dit jaar vond dat plaats in Hilversum. Heerlijke Spaanse specialiteiten en gemoedelijkheid zorgden voor een echte Rebellenclub avond! We sloten de avond af met een gepersonaliseerd cadeau voor ieder teamlid.

Maar nu klaar met die Kerst. We zullen er weer aan moeten geloven dat de Kerstboom de deur uit moet. Het creëert ieder jaar een fijne sfeer en weet die ‘ene’ plek net te geven wat het nodig heeft.

Op zoek naar een nieuwe eye-catcher? Of een vervanger voor die sfeervolle kerstboom? Wij hebben hem voor je!

Maak kennis met de Spruitje lamp Big Brother. Dit is een trendy ‘duurzame wereld’ die de natuur op een originele manier in jouw huis brengt!

De plantenwereld in glaswerk heeft bijna geen verzorging nodig. Dus geen zorgen als jij geen groene vingers hebt. Binnen het ecosysteem zal de ene plant de andere vervangen, waardoor het tuintje zal voortleven en andere vormen en verschijningen kan aannemen.

De genie achter dit toffe ontwerp? Dat is Jonael van der Sloot! Hij weet natuur en interieur samen te brengen op de meest originele en tijdloze manier.

De Big Brother is één van mijn favorieten. Ik ben geen voorstander van massa productie, maar persoonlijk handwerk. De Big Brother past perfect in dit denkbeeld.

Wist je dat er in de kelk van de Big Brother een lampenbol schuilt? Deze kun je handmatig aan- en uitzetten. De warme lichtjes in de kerstboom hoef jij niet meer te missen met de Big Brother. Tijdloos, sfeervol en op naar een ‘duurzame wereld’!

Zien we je in één van onze Loods5 locaties tijdens de Kerstvakantie?

Liefs,

Anne

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub