Blog van Anne #3: Welkom januari!

De maand van de gezelligheid, de decembermaand, is weer achter de rug. Sinterklaas met zijn rijmgedichten en surprises. De kerstliederen, kerstdiners en cadeautjes onder de boom van Kerstmis. Én niet te vergeten Oud en Nieuw met champagne en vuurwerk! Een mooi jaar is weer afgesloten.

Hét moment om wat highlights van het afgelopen jaar op een rij te zetten. We hebben namelijk een fantastisch team en daar zijn we trots op.

Wist je dat de Rebellenclub afgelopen jaar een nieuwe huisstijl heeft ontwikkeld en deze is doorgevoerd in veel van onze nieuwe producten? Zo hebben we een ambachtelijke food lijn. Pure en natuurlijke producten met een verhaal. Niet alleen de inhoud, maar ook het design is om te smullen! In een ander blog zal ik je uitgebreider kennis laten maken met onze food lijn. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de website of kom eens langs op één van onze locaties in Loods5.

In 2018 is onze website compleet vernieuwd. De complete huisstijl is stijlvol doorgevoerd. De collectie is op een gestructureerde manier weergegeven in een geheel nieuw template. Én wat is een website zonder inspirerende fotografie? Precies, die is onmisbaar. De eerste fotoshoot van de Rebellenclub heeft plaats gevonden! De styling is gedaan door mij. En de fotografie is gedaan door fotograaf Timo Sorber. Eerlijk is eerlijk; zonder een fantastische fotograaf is er geen resultaat.

Onze collectie wordt continu uitgebreid op het gebied van wonen, lifestyle en eten & koken. Afgelopen jaar hebben we maar liefst drie nieuwe banken mogen verwelkomen in ons assortiment! Onze banken hebben een vaste prijs per opstelling, Inclusief stof, model en poten naar keuze. De banken zijn vernoemd naar diverse Europese steden; Copenhagen, Berlin en Porto.

In januari wordt onze banken collectie aangevuld met de modellen Lisboa en Malmo. Heb je al een idee hoe deze banken er gaan uit zien? Hou onze social media in de gaten. In februari delen we nieuw inspiratie beeld en kom jij misschien wel proef zitten?

Ik wens je namens het team van de Rebellenclub een mooi jaar toe. Een jaar waarin jij gelukkig mag zijn. Een fijn thuis met producten die bij je passen en een verhaal vertellen, dat ben jij!

Tot snel,

Anne

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub