Even voorstellen: Anne!

Hi, ik ben Anne.

Leuk dat je ons eerste blog leest! Al twee jaar ben ik werkzaam als stylist voor de Rebellenclub. En sinds oktober houd ik me ook bezig met de ontwikkeling van ons Private Label.

Je kunt mij vinden op de winkelvloer in één van onze shops. Ben ik hier niet, dan houd ik me bezig met het collectioneren van ons huismerk. Ik selecteer met zorg en oog voor detail items die een verhaal vertellen. Items die net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat je al hebt. We richten ons op ‘Urban Lifestyle’.

In de blogs die volgen, neem ik je graag mee in de wereld van de Rebellenclub. Wat zijn de laatste trends? Door wie of wat laten wij ons inspireren en hoe stellen wij onze collectie samen? En daaropvolgend kunnen wij jou weer inspireren!

We laten je kennis maken met onze collectie en ons team! Wist je dat een gedeelte van onze collectie is vernoemd naar ons tem? Zo is er een set metalen fotolijsten vernoemd naar mij.

Als Rebellenclub hebben we een gemeenschappelijk doel, en een gedeelde visie over de aanpak. Maar bovenal vullen we elkaar aan en hebben we plezier!

Als ik vrij ben, ga ik graag op pad. Ik bezoek een inspirerende stad of maak graag een mooie strandwandeling.

En in het weekend? Dan kijk ik graag een serie op Netflix. Het liefst met verse munt thee en sowieso een reep Tony’s Chocolonely.

Goed, nu ken je mij en de Rebellenclub. Nieuwsgierig naar onze collectie? Bekijk onze website en laat je verrassen.

 Welkom bij de club! 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub