Blog van Anne #22: Het buitenleven naar binnen halen

 

Het is een verwarrende situatie voor ons allemaal. Niemand had voorzien dat de gehele situatie zo snel zou veranderen. Iedereen probeert zo veel als mogelijk vanuit huis te werken, zowel ouders als ook de kinderen. 

Gelukkig kunnen (en mogen!) we nog een frisse neus halen. Dat is fijn en haalt ons even uit de ‘dagelijkse gekte’. Het is bijna april; de zon schijnt en dat heeft een positieve impact op hoe we ons voelen. Het zorgt namelijk voor de aanmaak van vitamine D en mooi weer doet iets met ons gestel. 

Naast het mooie weer, doet de natuur ook iets met ons. We worden er gelukkiger van. Een wandeling in het bos of aan zee; de bladeren die weer aan de bomen groeien en de geuren en kleuren van de natuur. Het verbindt ons direct met de wereld. De échte wereld. 

Ten tijde van deze intelligente lockdown is het dus belangrijk om het buitenleven naar binnen te halen.Dat kun je doen in de vorm van groene planten, een mooie bos bloemen of groen aan de wand! 

De Rebellenclub heeft fraaie verticale tuinen die je eenvoudig aan de wand kunt ophangen. Op deze manier haal je groen naar binnen! 

De StyleGreen producten worden met de hand vervaardigd en verpakt in Duitsland. En vanwege het liefdevolle handwerk is elk van de StyleGreen producten dus uniek. Alle mossen en groene bladeren die gebruikt worden zijn echt en 100% natuurlijk. De échte natuur, haalt u in huis met de verticale tuinen. Maar met het voordeel van geen water geven! De verticale tuinen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen (rond, vierkant en rechthoekig), maar ook materiaal. Zo kun je kiezen tussen mos en bladeren. 

Nieuwsgierig naar wat voor mogelijkheden er zijn? Bekijk de producten door op deze link te klikken. 

 

Kom je er niet uit en wil je graag advies hebben? Neem dan zeker even contact op met mij.

 

Groeten en een mooie dag! 

Anne

 

Rebellenclub

De specialist in maatwerk

Bij ons kan je jouw droom bank, fauteuil, eetkamerstoelen, poefje en kussens helemaal zelf samen stellen.

Begin met samenstellen
Maatwerk eetkamertafel bij Rebellenclub